keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Studio Unicco - meidän painotalomme

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, kun morsian näki Studio Uniccon painamia tuotteita häämessuila Wanhassa Satamassa keväällä 2012. Messujen jälkeen morsian pyysi  tarjouksia eri painotaloista ja niiden jälkeen päädyimme Studio Uniccoon.

Studio Unicco on pieni painoateljee, joka suunnittelee ja valmistaa uniikkeja kutsuja sekä suloisia kortteja. Jokainen studiosta valmistuva tuote on yksilöllisesti suunniteltu sekä valmistettu huolella vuosisatoja vanhalla kohopainotekniikalla. Se on vaativaa ja hidasta käsityötä, jossa koholla oleva painolaatta telataan värillä ja puristetaan voimalla paperiin. Näin syntyvä painojälki uurtaa kauniin sekä jäljittelemättömän pinnan paperiin.
Kaikki Studio Unicon painotyöt valmistetaan vintage-painokoneilla vaateteollisuuden ylijäämäpuuvillasta valmistetulle pehmeälle paperille. Paperi on painoltaan ylelliset 300grammaa. Tilauksesta saa myös upeaa 600 grammaista kartonkia. Valkoisia sävyjä on kaksi: lumivalkoinen sekä luonnonvalkoinen. Kaikki Studio Unicon painovärit sekoitetaan käsin asiakkaan toiveiden mukaisesti.
(lähde: studiounicco.fi)

Tähän asti saamamme palvelu on ollut nopeaa, ystävällistä ja ammattitaitoista.
Laitamme varmasti kuvia omista uunituoreista kutsuistamme kunhan saamme ne Studio Uniccosta ensi kuun puolella.


Mutta siihen asti voimme ihastella painoateljeen tekemiä muita tuotteita.kuvat: Studio Unicco

2 kommenttia: