sunnuntai 1. toukokuuta 2011

miesvieraille sikareita

Erityisesti morsiamen suvun miehillä on tapana juhlissa polttaa sikarit, joten varmasti meidän häissä miehet piipahtavat yhdessä sikarilla jossain vaiheessa illan aikana. Sulhanen sai nyt tehtäväksi hankkia personoidut sikarit.

8 kommenttia:

 1. Ihania!
  Tökit sitten sulhoa kertomaan paikan mistä löysi ja hintatiedot niin me muut morsut voidaan julmasti kähveltää idea :)

  VastaaPoista
 2. Hetkinen hetkinen! Naisille kans juhlasikaria :).

  VastaaPoista
 3. -M- ehdottomasti kerron, jos sulhanen saa jotain aikaiseksi. :)

  Eevakaisa - apua, joo, tottakai! Pienessä mielessäni ei käynyt mielessäkään, että joku nainen nauttisi muustakin kuin pelkästä sikarin tuoksusta. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ylellisyyttä! Mutta nyt teidän täytyy tosiaan keksiä naisille joko joku yhtä ylellinen juttu tai sitten antaa heillekin sikarit! Miksikäs ei!:)

  VastaaPoista
 5. http://www.heartfeltindustries.com/proddetail.asp?prod=CB_500 saa tyhjiä sikarivöitä joille itse tulostaminen on vähintäänkin hyvin vaikeaa.. :D

  VastaaPoista
 6. kiitos mto. voisit sulhasen kanssa pitää tulostustalkoot ja samalla maistella sopivia hääsikareita.

  VastaaPoista
 7. eiköhän se onnistuis. kyllähän noita sikarivöitä voi tehdä perus paperille, leikata siististi ja liimata siististi. joskus tein kaverille isän sikarin ku pojan sai.

  ja omasta mielestä hääsikari vois olla sellanen max. tunnin mittanen ettei koko juhlat mee sikaria poltellessa (esim. montecristo a palaa 3-4 tuntia...)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana idea tämä sikari. Meillä ei ketään muu kylläkään polta kuin molempien isät, mutta heille tämä voisi olla todella ihana lahja idea pienenä kiitoksena kaikesta avusta ja läsnäolosta.

  -Haley

  VastaaPoista