perjantai 6. toukokuuta 2011

Morsiandieetti - tuloksia näkyy jo

Jei - tämän morsiamen paino on lähtenyt laskuun! Seuraava tavoite onkin saada paino alkamaan uudella kymmenellä.

Töitä tämä kyllä vaatii, mutta onneksi morsiamen elämäntilanne on sellainen, että päivistä löytyy hyvin aikaa liikunnallekin.
Tämän viikon treenikalenteri näyttää täältä:
- ti spinning klo.7.00
- ke syvävenyttely ja Groove
- to muokkaus
- pe step ja/tai Groove
- la pyörälenkki sulhasen kanssa
- su jotain rankkaa ennen äitienpäivä illallista

Paljon on vielä tehtävää: painonpudotus, vatsan ja käsien kiinteyttäminen ja yleisen energiatason kasvattaminen.

Suosittelen, jokaista hankkimaan itselleen oman personal trainerin. Toki itsekkin tiesin aikaisemmin, että minun pitää liikkua paljon ja syödä terveellisemmin. Mutta personal traneiriltä saa juuri itselle sopivia reilistisia ja hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita. Lisäksi toiminta on säännöllistä, kun minun pitää esimerkiksi kahden viikon välein raportoida mitat "coachille". Hän kannustaa hyvistä saavutuksista ja neuvoo, jos tulee lipsumisia, kysymyksiä tai epätoivoa.

Tästä on hyvä jatkaa.

2 kommenttia:

 1. Onnittelut että ohjelma puree!
  Itse en onneksi tarvitse personal traineria, rahareikiä on muutenkin paljon. Olen aiemmin harrastanut fitnesiä, joten sinänsä homma olisi hanskassa jos olisi aikaa. Oma treenini on nykyisin tyyliin joka päivä duunin portaissa 50 askelkyykkyä x 2 eli töihin mennessä ja lounaalta takaisin mennessä, kävelyä työpaikalta keskustaan n. 45min, kävelyä paikasta A paikkaan B n. 30min, kotona olohuoneen matolla 200 vatsalihasliikettä klo 23 jne.
  Mutta tulee niitä tuloksia niinkin ja paino on pudonnut tasaiseen, kroppa kiintelytynyt jne.

  Ei muuta kuin jatketaan samaan malliiin tahoillamme=)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Bride onnitteluista. Noista vatsalihasten tekemisestä kotona voisin ottaa kyllä sinulta mallia. Itse jaksan kotona ainoastaan enään venytellä.

  VastaaPoista