maanantai 23. heinäkuuta 2012

2 viikkoa häihin!

12 yötä häihimme!
Ajatelkaa. Uskomatonta.
Täytyy myöntää, että nyt jo jännittää.

Eniten odotamme alla olevissa kuvissa näkyviä hetkiä - eli itse vihkimistä.
Morsian on jo kuvitellut miten hän tulee jännittämään hääpäivän aamuna ja ennen kirkkoon menoa. Toivotaan, että kaasot jaksavat elää morsiamen kanssa kyseistä poikkeuksellista tunnetta silloin hääaamuna, kun valmistaudumme hotellilla häihin. Ja sulhanen on ihan varma, että tulee pyörtymään alttarille. :)


Tällä hetkellä morsian yrittää toitottaa itselleen, että älä vaan rupea stressaamaan. Hääjärjestelyiden vaikeimmat jutut, istuma- ja pöytäjärjestykset on tehty, joten mikä tässä enään mieltä painaisi? 
Mutta kyllä valitettavasti päässä pyöriviä asioita riittää. Mitä jos Suokin lautat ei toimi? Mitä jos pojat eivät ehdi laittamaan pöytiä järjestykseen lauantaina? Mitä jos kuohari on lämmintä? Entä jos mikinjohto on liian lyhyt? Mitä jos sataa rakeita kaatamalla? Mitä jos vieraat eivät viihdy? Mitä jos bändi peruu tulonsa? Mitä jos valokuvaajamme lennot on peruttu? Mitä jos juomia on liian paljon/vähän?

Kesälomamme alkaa onneksi tämän viikon jälkeen ja pakenemme mökille rentoutumaan pois näistä häähässäköistä. Tämä viikko painetaan vielä viimeisten hääjärjestelyiden parissa. Kyllä me ne häät saadaan aikaiseksi.
kuvat: Pasi Nikkanen

14 kommenttia:

 1. Tsemppiä loppusuoralle! Miksi ei meilläkin voisi jo olla häät? Vielä yli 10 kuukautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!

   10 kk menee nopeasti.
   Suosittelen, että teette mahdollisimman paljon hääjärjestelyitä nyt, ettei teidän tarvitse stressata sitten viimeisillä viikoilla kuten eräiden. :)

   Poista
  2. Tsemppiä Heidi! Teillä on varmasti hommat niin hyvällä mallilla, ettei enää ole kuin viimeinen silaus tehtävänä.

   Ehdottomasti vinkkinä tuleville morsiamille, että ajoissa kaikki mahdolliset hommat kuntoon..

   Meillä 3 viikkoa omiin häihimme ja jutut alkaa olla ok mallilla, vaikka edelleen tekemistä on. Tämän viikon jälkeen toivon, että kaikki on kunnossa ja viimeiset viikot voidaan olla rauhassa ja nautiskella (=jännittää) :D

   Poista
  3. Aatella 3 viikkoa teilläkän ainoastaan!

   Ei meillekään onneksi paljoa jäänyt tehtävää viimeisille viikoille - juomien osto ja vaaleanpunaisten kertisten etsintä.
   Toisaalta tavoitteena oli, että tässä vaiheessa kaikki olisi jo tehty. Mutta näillä näkymin ei tarvii ainakaan vikoina päivinä askarrella mitään yömyöhänä.

   Poista
  4. Aika on kyllä mennyt niin siivillä, ettei itsekään oikein ymmärrä. Ihan kohta meistä tulee aviopari <3

   Löytyikö vaaleanpunaiset kertikset jostain? :)

   Poista
  5. IIIK!
   Nauttikaa viimeisistä hääjärjestelyistä.

   Vaaleanpunaiset kertikset ei ole vieläkään löytynyt - pitäisi käydä Prismassa, HongKongissa, Tarjoustalossa ja Tokmannilta vielä etsimässä.

   Poista
  6. Toivottavasti löytyvät! :)

   Poista
 2. Täällä saman verran jäljellä, ja kyllä jännittää! :D Hommat on onneksi hyvällä mallilla, hääviikolla on tosin vielä palavereita ja muuta sellasta, mitä ei ole voinut aikasemmin tehdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meilläkin jää vikalle viikolle kampaajia, käsihoitoja, ripsihuoltoa yms. ihanaa.

   Poista
 3. Rakas.Vaikka vieraat joutuis juomaan lämmintä skumppaa,sataisi rakeita ja bändikään ei tulis paikalle,me selvittäis. Ja te menisitte naimisiin. Ja koko juttua muisteltais lämmöllä ja nauraen jälkeenpäin :)
  Siitä tulee ikimuistoinen päivä,hyvällä tavalla,ihan joka tapauksessa <3

  -E-

  VastaaPoista
 4. Hihii! Mukavia viimeisiä päiviä neitinä! :) Milloinkohan itseä alkaa jännittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos.
   Oota vaan, kyllä se jännitys sieltä tulee. Toivotaan, sillä tunne on aikas kiva.

   Poista
 5. Niin pitkään kun et stressaa oletko valinnut oikean sulhasen, epäile hänen vastaustaan alttarilla ja uskot avioliittoon ylipäätään, on kaikki stressi vaan positiivista ja asiaankuuluvaa :)

  -a-

  VastaaPoista