keskiviikko 16. toukokuuta 2012

juhlakattauksemme astiat

Näillä mennään!
 
Essence viinilasit
 

Essence juomalasi

Sving tai Citterio aterimet

 Hotcool 

Kiviä

Kartio-laseja kukkamaljakkoina


Seth-Andersson buffet-pöytään
 

Aaltoja buffet-pöytäänKuohuviinilasit ja lautaset on ihan "perusjuttua" ja avec lasina toimii näillä näkymin grappalasit. 

Morsiuspari tykkää!
Tuntuu sitten kotoisalta myös hääpäivänä.
Aikas tyylikästä. Eikö? 
Ja kaikki tämä hoituu pitopalvelumme Sharen kautta.

kuvat: iittala.fi & hackman.fi

4 kommenttia:

 1. Meillä on aika samaa settiä, tai ainakin Essence-lasit on tulossa, muista ei ole ollut vielä puhetta :)

  VastaaPoista
 2. Meille tulee ravintolan viinilasit. Essencet ovat kauniit mutta vaikka meillä olisi ollut mahdollisuus valita sellaiset emme ehkä olisi päätyneet niihin. Meiltä löytyy kotoa Essenceä ja niitä tulee käytettyä ihan arkenakin jos ottaa viiniä ruuan kanssa joten muistuttavat liikaa kodista ja arjesta. Mutta ovat varmasti kauniit kattauksessa. Kartiolasit maljakkoina on kiva ja itselle uusi idea. Vasta eilen sommittelin katkennutta ruusua viinilasiin kun ei pientä maljakkoa löytynyt mutten kyllä keksinyt kartiolasia kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kokeile ihmeessä Kartio-laseja maljakoiksi, niissä on just hyvä muotoilu tällaiseenkin tarkoitukseen. Ja onhan Kartiolla ihan oikeitakin maljakoita, jos oikein innostuu.

   Meidän silmää ei oikein perinteiset lasit ja kupit miellyttäneet, minkä vuoksi valitsimme Essencet ja Hotcoolit. Vaikka kyllä meilläkin on ne kotona käytössä. Mutta näin juhlakattaus ehkä on enemmän myös meitä, kun siinä käytetään meidän suosikkiastioita.

   Poista