maanantai 30. huhtikuuta 2012

Porsche Boxster - hääautomme

Tällä surautamme Helsingin keskustassa vihkimisen jälkeen - Porsche Boxster.
Toivotaan, että aurinko paistaa hääpäivänämme, niin saadaan ajella huntu hulmuten.

 

 kuva: google kuvahaku

11 kommenttia:

 1. Hihi.. meillä olisi myös ollut ystäväpiirissä yksi tyylikäs avoauto. Siinä olisi sulhanen itse joutunut ajelemaan, mitä en halunnut, niin nyt on sitten hääautona vanha Cadillac :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, se tässä meidänkin Porschessa on ainut miinus juttu, että minä tai sulhanen joutuu ajamaan. Mutta toisaalta ajatuksena tämä on tyylikäs - ollaan niin kuin William&Kate.
   Ja meidän matka on niin naurettavan lyhyt, että ei haittaa.

   Poista
  2. Me oltaisiin nimenomaan haluttu 2 paikkainen hääauto, mutta säästetään tässä kohtaa ja mennään mun vanhempien autolla.

   Poista
  3. 2 paikkasista hääautoista on tainnut tulla suositumpia Williamin&Katen häiden jälkeen, kuin esim. jostain perinteisestä limusiinistä.
   Anu - sun pitää pyytää, että vanhempasi vaihtavat autonsa ennen häitänne :)

   Poista
 2. Kyllä tuolla kelpaa huntu hulmute huristella :D

  VastaaPoista
 3. Moi. Ihan ensiksi täytyy sanoo, että kiva blogi sulla :) Meille on kans mies ihan innolla hankkimassa tuollaista Porschea hääautoksi (tai siis ei tarvi hankkia, vaan saatais sukulaiselta lainaan), mut mä mietin että miten tuollaiseen kakspaikkaiseen mahtuu morsiuspuvun kanssa? Ootko testannu? Mun puku on kyllä sellanen melko kapee a-linjanen, joka ei välttämättä tarvi mitään alushametta, mutta mahdollisesti voi laittaa 1-vanteisen vannehameen sinne alle... -Hippiäinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ole muuten testannut. Sulhanen kovasti vakuutteli, että penkin saa vedettyä taaksepäin ja että auto on kuulemma suunniteltu isommallekin ihmiselle. Mä sitt kävelen, jos en mahdu kyytiin. :)

   Poista
 4. Okei. Mä varmaan sit pummin kyydin joltain vieraalta, meillä kun on välimatkaa kirkon ja juhlapaikan välillä noin 10 kilometriä :) Ei vaan, kyllä sinne varmaan mahtuu kun sen penkin saa tosiaan vedettyä taaksepäin...:) -Hippiäinen-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja kun sää on hyvä, niin katon saa auki, jolloin on tilaa hengittää paremmin. :)

   Poista