maanantai 20. helmikuuta 2012

pojat kävivät shaketteja sovittamassa

Sulhanen kävi lauantaina bestmanin kanssa Niinattaressa sovittamassa shaketteja. Kyllä launtaina, eli saamaan aikaan kun kymmenet morsiamet olivat apujoukkoineen etsimässä samassa paikassa unelmiensa hääpukuja. Pojat olivat pikkaisen päät sekaisin kaikesta häähössytyksestä sieltä tulleessaan. :)

Mutta retki oli ollut onnistunut. Pojat saivat lopulta päätettyä eri housujen ja takkien joukosta parhaimmat yhdistelmät. He päätyivät olla olevassa kuvassa olevaan perinteiseen yhdistelmään, eli harmaat housut ja tumma takki. Vaaleanpunaisia liivejä Niinattaressa ei ole, joten sulhaselle tulee ainoastaan vaaleanpunainen ruusuke/plaston(?) kaulaan.

Kyllä teki tälle morsiamelle vaikeaa olla lähtemättä mukaan sovitukseen; olisi ollut nimittäin niin kiva päästä päättämään tästäkin asiasta. Sen verran morsian  luottaa kuitenkin omaan tulevaan mieheensä, että uskoo hänen osaavan yksin päättää omista vaatteistaan. Sovituksen lomassa tuli kyllä puheluita morsiammelle, että mitä morsian haluaisi, mutta lähinnä vastaus taisi olla, että "mikä teidän mielestä näyttää hyvältä". Eihän sulhanenkaan ollut päättämässä morsiamen hääpukua...Morsian näki joitain sovituksessa otettuja valokuvia ja täytyy myöntää, että pojat näyttivät todella komeilta shaketeissaan. Tulisi se hääpäivä jo!

kuva: Niinatar

1 kommentti: