sunnuntai 12. helmikuuta 2012

morsian lähti alusvaateostoksille

Tässä jutussa käsitellään rintaliivejä ja rintoja, joten varokaa ujot. :)

Nyt kun minulla on hääpuku, pitäisi löytää sopivat alusvaatteetkin.

Morsiandieetti on ruvennut näkymään liian isoksi jääneissä rintaliiveissä, joten suuntasin tällä viikolla töiden jälkeen Helsingin Sokoksen alusvaateosastolle ostamaan lähinnä urheiluliivejä. Kuten osasin odottaa, sain ammattitaitoista ystävällisistä palvelua, joten mukaan lähti oikean kokoisten urheiluliivien lisäksi täydellisesti istuvat arkiliivit.

Mainitsin myyjättärelle, että minulla on tulossa häät, joten hänhän rupesi ystävällisesti kantamaan sovituskoppiin muutamat potentiaaliset häärintaliivit. Sovitin sekä Calvin Kleinin että Chantellen olkaimittomia rintaliivejä.
Ongelma tai onni on se, että en todellaakaan omista edes morsiandieetin jälkeen pieniä B-kupin rintoja. Eli minun tuulee löytää tukevat olkaimettomat rintaliivit, jotka pitävät rinnat järjestyksessä, niin etteivät ne pursua ulos näkyville jokaisessa hääkuvassa. Nimittäin ehkä kamalinta mitä tiedät, on kun jotkut naiset käyttävät liian pieniä rintaliivejä. 

Tällä kertaa täydellisesti istuvat liivit jäi löytämättä, mutta suuntaan alusvaateliikkeisiin varmasti pian uudestaan ajan kanssa. Oikeiden alusvaatteiden pitäisi olla hankittu viimeistään silloin, kun puku muokataan ompelijalla minulle sopivaksi. Eli onhan tässä aikaa. Mutta onneksi etsintä on jo aloitettu.

Sulhasen toive alusvaatteiden suhteen on ainoastaan, että "yllätä minut". :) Se on asetettu tavoitteeksi. :)


Mistä te muut morsiat olette löytäneet hyvät alusvaatteet olkaimettoman hääpuvun alle?

kuva: Calvin Klein

16 kommenttia:

 1. Omani löysin Porin Ratsulasta. Primadonna-merkkiset liivit. Niitä kokeilin ensimmäisinä ja olivat kyllä niin järjettömän hyvät jotta! En ole ikinä pukentu päälleni sellaisia liivejä, joiden kanssa tuntuu kuin liivejä ei olisikaan. Aivan huiput. Hinta tietenkin nyt oli normaalia kalliimpi, mutta kyllä hyvistä liiveistä sen about sata euroa maksaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitääpä laittaa Primadonna mieleen seuraavaa shoppailukierrosta varten. Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Changesta löysin kivan setin. :) Itse yleensä ostan alusvaatteeni ihan "perusliikkeistä", kuten Lindexiltä, niin nyt halusin mennä ostamaan nämä erityiset alusvaatteet ihan erikoisliikkeestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käyn myös usein ostoksilla Changessa. Kyseisissä myymälöissä pitääkin käydä ehdottomasti ennen häitä.

   Poista
 3. Minulle tulee changen liivit, koska se liike on ainoa jossa on minulle sopivia kokoja. Eli myös tukevia ja olkaimettomia liivejä metsästän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Changen myymälöissä löytyy kyllä ihanasti eri kokoja ja ammattitaitoista palvelua.

   Poista
 4. Primadonna on mulle kanssa ihan ykkösvalinta. Pk -seudulla Funky Lady on ehdottomasti paras kauppa mulle, jolle ei löydy oikeen mistään oikeita kokoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Funky Lady oli ennen suosikkini, mutta sitten tuli Changet. Pitääpä miettiä, jos ehtisi käymään jossain Funky Ladyssakin...

   Poista
 5. En ole vielä edes aloittanut metsästystä, sillä tiedän homman olevan vaikea. Kuppikokoa on ihan kivasti ja olen lisäksi lyhyt, joten toisinaan liivien reunat osuvat kainaloon ja hiertävät. Ammattilaisten puoleen ajattelin kuitenkin kääntyä. Mies ei välitä pitsiunelmista, mikä helpottaa onneksi valintaani suuresti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käännyt aina ammattitaitoisten myyjien puoleen näissä asioissa, kun itse en voi käydä ostamassa alusvaatteita H&M:stä tai Lindexilta tms. Hyvin myyjien ja valikoiman avustuksella homma ei onneksi ole niin vaikeaa.

   Poista
 6. Changen nimeen vannotaan täälläkin :) Kuppikoko nousee sen verran suureksi, että liiviostokset ovat aina tuskaisia reissuja, kun kaikki muut paitsi Change tuppaa myymään ei-oota.
  Häihin minulle tulee Changen korsetti mätsäävillä pikkuhousuilla :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on pikkiriikkiset rinnat mutta ei silti saa tukea H&M:n lörtsyrintsikoista... Et ei oo helppoo kellään =)))) mut ihana blogi! =)

  VastaaPoista
 8. Liiviostokset ovat olleet hankalia myös minulle, sillä kokoni (70E) on usein kiven alla. Olenkin viimeiset 4 vuotta tilannut tarvittaessa erikoisliivini täältä www.figleaves.com, ja voin vain suositella! Palvelu on toiminut aina, liivit toimitetaan noin viikossa ja valikoima saa unohtamaan mummoliivitraumat. Myös palautukset ja vaihdot ovat sujuneet ongelmitta. Onnea sopivan alusasun etsintään, löysin tänne vasta, hyvä blogi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos vinkistä!
   Itseasiassa hääpukuliikkeessä ehdottivat, että olisin kokonaan ilman rintaliivejä, sillä ne eivät minun puvussani ole laisinkaan välttämättömät. Voisi olla ihan hyvä ratkaisu, mutta jotenkin olo tuntuu kovin paljaalta ilman rintaliivejä.

   Ja kiva kun löysit tänne!

   Poista