torstai 26. tammikuuta 2012

vihkisormuksen kaiverrus

Mitä morsiamen vihkisormukseen pitäisi kaiverruttaa?

sulhasen nimi pp.kk.vv
ikuisesti pp.kk.vv
tahdon pp.kk.vv
H + L pp.kk.vv 
niin minäkin sinua pp.kk.vv
suurin niistä on rakkaus pp.kk.vv 
nyt ja aina pp.kk.vv
häävalssin nimi pp.kk.vv
latinaksi jotain pp.kk.vv 
 
Ja lisätäänkö sulhasen kihlaan vaan hääpäivän päivämäärä?

Mitä te olette suunnitelleet kaiverruttavanne?

16 kommenttia:

 1. Minun sormuksessa on miehen nimi ja hääpäivä

  ja miehen sormuksessa on kihla-, hääpäivä ja minun nimi (kihlasormus miehellä menee vaihtoon, tulee paksumpi vihkisormus)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei ole vielä kihlasormuksissakaan kaiverrusta. Taidan kaiverruttaa samalla kertaa kuin vihkisormuksenkin... siis sitten kun joskus tiedän mitä siihen haluan päivämäärän lisäksi. Tuo "Tahdon" voisi olla yksi vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkään kovasti myös tuosta Tahdon + pvm.
   Sulhanen haluaisi kaiverruttaa H <3 L + pvm.
   Kun nyt sen sormuksen saisi ensiksi päätettyä ja ostettua. :)

   Poista
 3. "Ensimmäinen aviomies pp.kk.vv-" ois aika nykyaikasta ;) Mut jos tuo ei kelpaa, sun pitää kyllä vanhana latinistina laittaa "omnia vicit amor"!
  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaaa! Olisi rehellistä touhua.
   Oli kyllä todella epäromanttinen vitsi.

   En tiedä tuleeko minulle latinan kielestä niin mukavia muostoja, että haluaisin sitä kaiverruttaa vihkisormukseeni.

   Poista
  2. En tiennytkään että vitsitkin voi olla epäromanttisia :D Ainakin latinan kieltä voi kiittää muutamasta hyvästä ystävästä (puhun siis omasta kokemuksestani).

   Poista
  3. tuo on kyllä totta ja tärkeä positiivinen asia noista ajoista.

   Poista
 4. mä tahdon vihkisormukseeni tulevan uuden sukunimeni sekä hääpäivän.. sulhasen sormuksesta en tiedä mitä hän tahtoo kihlasta, kun löytyy jo mun nimi valmiina..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuo sukunimi onkin kiva idea. Oma tuleva sukunimeni ei ole kyllä Suomen kaunein, enkä tiedä haluanko sen kaiverruttaa. :)

   Poista
 5. Me ajateltiin jotain latinaan pohjautuvaa kuten Amor Vincit Omnia ja PVM (Rakkaus voittaa kaiken) tai Omnis Amans Amens + Pvm (Rakastavaiset ovat mielipuolia/dementoituneita) :D

  VastaaPoista
 6. mulle tuli aikoinaan yllätyksenä, että sormukseeni ei mahtunut kuin nimikirjaimet ja päivämäärä! olisin halunnut enemmän...

  VastaaPoista
 7. Tuossa olikin monia kivoja vaihtoehtoja, tulee olemaan vaikea päätös. :) Eli en tiedä vielä, että mitä omaan vihkiini kaiverruttaisin..

  VastaaPoista
 8. Mulla lukee kihlassa miehen nimi ja päivämäärä, vihkissä molempien nimikirjaimet ja päivämäärä. Kihlani on vihkiä leveämpi, eikä vihkiin yksinkertaisesti olisi mahtunut koko etunimiä. Sääli sinänsä :( Miehellä lukee sormuksessaan mun nimi sekä kihla- ja vihkipäivät eli perinteisillä mentiin :)

  VastaaPoista
 9. Meillä kihloissa tuo "Minä <3 Sinä + pvm". Vihkiin ei olla vielä mitään suunniteltu, mutta jos meidän tyylisesti kaiverretaan, niin "Vieläkin + pvm" vois olla kiva. :)

  VastaaPoista
 10. Meillä kihloissa lukee minulla mieheni etunimi ja päivämäärä, miehellä nimeni ja päivämäärä. Omaan vihkisormukseeni, sitten kun sen aika koettaa, tahtoisin kovasti tekstin "ygönen" ja päivämäärä. Aina kun tuon sanan tuossa muodossa näen, muistan sen hetken elämästäni kun tuo ihana mies minulle totesi, että olen hänen elämänsä "ygönen". :)

  -heininen

  VastaaPoista