maanantai 30. tammikuuta 2012

järjestetäänköhän meille polttarit?

Morsian on silloin tällöin miettinyt, että suunnitellaankohan tälläkin hetkellä meidän pään menoksi polttareita?
Toivottavasti.
Polttarit on kuitenkin merkki siitä, että läheiset ajattelevat morsiusparia ja haluavat käyttää omaa arvokasta aikaansa tällaisen päivän suunnitteluun ja toteutukseen. 


Sulhaselleni toivon urheilullisia vauhdikkaita polttareita.
Omasta mielestäni sen sijaan täydelliset polttarit ovat täynnä yhteistä aikaa ihanien ystävien kanssa, vaikka sitten piknikillä Espalla tai ökybileet Las Vegasissa. Tärkeintä on, että mahdollisemman moni elämän verralle rinnalle jääneistä ystävistä pääsisi mukaan yhteiseen päivään. Vielä jos päivään sisältyisi yhdessäolon ja naisellisen höpötyksen lisäksi lasillinen cavaa olisi päivä morsiamen mielestä täydellinen. Vaikka tuleva morsian on ehkä pääosassa polttareissa, jää päivästä varmasti ikuiset hyvät muistot kaikille mukana olleille.

Oletteko te kuulleet huhua mahdollisista tulevista polttareistanne? Mitä toivoisitte kyseiseltä tapahtumalta? Ja onko joku kutsumassa oman äitinsä mukaan menoihin?

2 kommenttia:

  1. Mä toivoisin hemmottelua, saunomista ja päälle hiukan biletystä kaupungilla. Ei mitään kovin ihmeellistä siis, kunhan on kaverit mukana ja fiilis katossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuulostaa kivoilta toiveilta. Ja tärkeintä, että kaikki kaverit pääsee mukaan.

      Poista