torstai 28. heinäkuuta 2011

morsiamen ja sulhasen häätuoksu

Morsian on ehtinyt miettimään jopa sopivia häätuoksuja sekä itselleen että sulhaselle, vaikka esimerkiksi pitopalvelun valinta on edelleen kesken. Tärkeimmät kriteerit häätuoksun valinnalle on, että tuoksut sopivat keskenään yhteen ja että tuote on klassikko, jotta saamme tuoksuja jatkossakin. 
Morsiamen tuoksupullo olisi toki kyllä kiva olla vaaleanpunainen.

Tässä tämän hetkiset vaihtoehdot:
Ralph Lauren Romance
Emporio Armani She & He 
Lancome Hypnose
Armani Diamonds


Oletteko te miettineet häitä suunnitellessa näin "turhia" asioita?


 

8 kommenttia:

 1. Tottakai :D

  Oletko muuten haistanut tuota naisten Armani Diamondsia? Tuoksuttelin stockalla ja oli kyllä niin yty tuoksu, että meni hetki tai pari sen jälkeen kahvipapuja haistellessa. :D

  VastaaPoista
 2. Meilläkin häät vasta ensi vuonna ja tuoksut valittu. Tuoksujen valinta oli itsestään selvää, sillä valitsimme tietysti ne, joita käytimme tavatessamme!<3 Mulle Carolina Herreran 212 Sexy ja sulholle Boss by Hugo Boss.

  -hanna

  VastaaPoista
 3. hihii, mahtavaa! Ajattelin, että on ihan hassua suunnitella näin epäolellisiaa asioita tässä vaiheessa. Mutta jos te muutkin, niin sithän tuoksut on tärkeä osa häitä.

  Hanna - tuo on ihanaa, että valitsitte kyseiset tuoksut ja vielä muistatte mitä olette käyttäneet tuolloin. Me olemme valitettavasti käyttäneet sporttisimpia tuoksuja, joten nyt on valittava ihan uudet juhlatuoksut.

  VastaaPoista
 4. Minulla oli häätuoksuna juurikin tuo Ralph Laurenin Romance, sillä käytin sitä paljon myös seurustelumme alkuaikoina kymmenen vuotta sitten. Vaikka pullo on väritön, niin se sentään tulee vaaleanpunaisessa paketissa :).

  VastaaPoista
 5. Kaikkea tällaista pientä on juurikin ihana suunnitella etuajassa. Eikä lähempänä häitä sitten enää ehtisikään ;D

  Pidän hirmuisesti tuosta Armanin Diamondsista, muista en osaakaan sanoa edes mitään. Tuoksuihin asti ei olla päästy vielä mietinnässä itse ^^

  VastaaPoista
 6. Totta Eevakaisa - taidan päätyä Romanceen. :) Täytyy vielä käydä tuoksuttelemassa miesten Romancea.

  Raneteennauha - totta, nyt pitää miettiä kaikki tarpeellinen, niin ei tarvitse lähempänä häitä stressata. Mitäs sitt rupeaisi miettimään? Kynsilakan väriä?

  VastaaPoista
 7. Itse olen ihastunut Hugo Bossin Femmeen (vaaleanpunainen neste, kirkkaassa pullossa, paketti myös vaaleanpunainen) ja mieheni taas Hugo Bossin Souliin. Eivät ole "pari"-tuoksuja, mutta klassikoita ja meidät ovat ainakin hurmanneet.

  -Haley

  VastaaPoista
 8. Haley - pitääpä käydä tuoksuttelemassa tuota Femmea - vaikuttaa niin vaaleanpunaiselta. :)

  VastaaPoista