perjantai 10. joulukuuta 2010

Sulhasen asu

Yksi niistä asioista, jonka sulhanen saa hoitaa itsenäisesti häiden valmisteluissa, on oman asunsa hankkiminen. Morsiamella on asiasta tietysti oma toiveensa ja on siitä pikkaisen sulhaselle vihjaillutkin.
Morsian noudattaa yleensä etikettiä, mutta tässä sulhasen asu asiassa tullaan asiaa hieman katsomaan läpi sormien.  


Sulhasen asuvaihtoehdothan ovat frakki, saketti, smokki ja tumma puku. Morsiamen ehdoton suosikki on saketti. Saketissa on mahdollisuus personoida ilmettä värillisellä liivilä ja plastonilla. Ongelma on tosiaan se, että etiketin mukaan sakettia kuuluu käyttä ennen klo18.00 ja meidän hääjuhla tulee jatkumaan keskiyölle asti. Toinen asuvaihtoehto on frakki, mutta morsiamen mielestä se on liian jäykkä rentoihin häihin. 
Smokki sen sijaan ei etiketin mukaan ole sopiva asu sulhaselle. Tumma puku on morsiamen mielestä liian arkinen. 2 kommenttia:

  1. Joko olette löytäneet miehelle puvun? "Bonjour" -puku on aika hieno ja näyttävä, ja siinä ei mielestäni (tietääkseni) ole mitään etikettisääntöjä kellonaikojen kanssa..

    T. Elisa (http://tulevarouva2012.blogsopt.com)

    VastaaPoista
  2. Tuleva rouva - toivon, että sulhanen valitsisi itselleen shaketin. Shaketin kanssa sukkien pitäisi käsittääkseni olla mustat tai harmaat.

    VastaaPoista