sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Hääyö

Morsian on jo miettinyt missä hääpari tulee viettämään hääyön. Tärkein kriteeri hotellille on sen sijainti; toivomme hotellin sijaitsevan meren lähettyvissä Helsingin keskustassa. Seuraavaksi tärkein asia on itse huoneiden tunnelma ja sisustus. Morsian tulee mahdollisesti viettämään myös häitä edeltävän yön kyseisessä hotellissa, sillä perinteiden mukaisesti  hääpari ei vietä kyseistä yötä yhdessä, vaan näkevät toisensa vasta hääpäivänä alttarilla. 
Hyviksi vaihtoehdoiksi on tähän mennessä rankattu seuraavat hotellit:

5 kommenttia:

 1. Toi Glo ei mun mielestä ole kovin hyvä vaihtoehto. Tai en tiedä. Mulla vaan tulee se taannoinen huumejuttu ja ne kuolemat siellä mieleen..

  VastaaPoista
 2. morsiuspari leijailee kyllä varmasti ihan valmiiksi pilvissä, kun saapuu hääjuhlasta hotellille :)

  VastaaPoista
 3. En tiedä meneekö liian moderniksi mutta Havenin vieressä on myös elokuussa 2010 valmistunut boutique Hotelli Fabian :)

  VastaaPoista
 4. En ollut kuullutkaan Kitty hotelli Fabianista. Vaikuttaa sivujen perusteella todella tyylikkäältä - tykkään.

  VastaaPoista
 5. Olimme heinäkuun alussa hotelli Glossa, jossa oli todella kiva junior sviitti tms. (sulhanen hoiti asian, joten en muista tarkkaa nimeä), oli modernia sopivasti, siistiä ja klo 11 seuraavana päivänä saimme shamppanja-aamiaisen huoneeseen. Mukavat muistot jäi ja suosittelen lämmöllä! Aiomme mennä uudelleen ehdottomasti! Hotellithan ei niitä huumebileitä järjestä, joten turhaa leimata sen takia!

  VastaaPoista