keskiviikko 22. joulukuuta 2010

mistä hyvät kengät?

Morsian ei ole ikinä ollut mikään kenkäfriikki. Hääkengistä morsiamella on kuitenkin jo selkeä visio.
Niiden on oltava:
- yksinkertaiset
- valkoiset
- hyvät jalassa
- ei remmejä
- ei avokärkiset
Tässä Stilissiman sivuilta löytyneitä kauniita Rainbow Clubin kenkiä.

4 kommenttia:

 1. Pieni osa RC:n kengistä on pehmustettu päkiän alta niin, että ne tuntuvat aivan aamutossuilta, muistaakseni nimeltään Bliss Collection. Kun niitä koitat, paluuta ei muihin kenkiin ole ;).

  Itse olen kenkäfriikki ja olisin ehdottomasti halunnut Minna Parikan punaiset sydänkengät tai Hassallin kengät. Jouduin kuitenkin nopeasti luopumaan näistä korkean koron vuoksi, sillä oma hääpäivä on niin pitkä, ettei sitä pysty kulkemaan kovin korkeissa koroissa (loppuillasta olisi mukava pystyä vielä tanssimaankin...). Lisäksi jouduin luopumaan remmittömyydestä, koska rupesin pelkäämään, että kenkä tippuu jalastani keskelle kirkon käytävää. Eliminoi kaikki mahdolliset stressitekijät, jotka voivat mennä vikaan tai mietityttävät!

  Minulla oli lisäksi RC:n häälenkkarit miljöövalokuvausta varten ja se oli huippupäätös, koska saimmekin rämpiä pitkin peltoja, niittyjä ja nurmialueita, joissa korot olisivat olleet haitaksi ja tarttuneet jatkuvasti maahan...

  VastaaPoista
 2. Täällä on satoja morsius- ja hääkenkiä. Suomen suurin kenkäkauppa, joten valikoima on valtava. www.brandos.fi ;)

  VastaaPoista
 3. Vinkkinä heitän (vaikka voi olla jo myöhäistä...) että kannattaa katsella kenkiä ihan kaikista valikoimista, eikä tuijottaa hääkenkä tai morsiuskenkä -sanaa...Niin ainakin itse löysin kenkäni :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tanja vinkistä. Juuri tuossa mietiskelinkin, että miksi en voisi ostaa valkoisia tai vaaleanpunaisia kenkiä normaalista kenkäkaupasta edullisimmin. En ole tosiaan itse vielä hankkinut kenkiä. -Heidi-

  VastaaPoista