tiistai 24. tammikuuta 2012

huonekiintiövaraus vieraille

Tein huonekiintiövarauksen erääseen Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin.
Varasimme vieraitamme varten 5 huonetta la-su väliseksi yöksi.

Tämä on hyvää palvelua ulkopaikkakunnalta tuleville vieraillemme.
Toisaalta myös pääkaupunkiseudulla asuvat vieraatkin ovat suunnitelleet jäävänsä yöksi johonkin Helsingin keskustan hotelliin häiden jälkeen.
Eli toivottavasti viisi huonetta riittää...

Tämä ei sido morsiusparia mihinkään. Eli jos kiintiövaraushuoneita ei varata tiettyyn päivään mennessä vapautuvat ne varattavaksi kaikelle kansalle.

Näppärää.

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös huonevaraukset. Perjantai-lauantai väliselle yölle 20 huonetta ja lauantai-sunnuntai 30 kpl. Kuulostaa paljolta, mutta näillä näkymin kaikki menee. Hesassa asuvatkin haluavat kuulemma hotelliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti? Pitäisiköhän meidänkin lisätä huoneidenmäärää, ettei lopu kesken. Vieraita kuitenkin tulossa meille n. 100.

   Olimme alun perin ajatelleet, että ulkopaikkakuntalaiset majoittautuvat tuttaviensa nurkissa, mutta häämessuilla hotellien myyjät saivat silmät avautumaan.

   Poista
  2. Meille tulee puolet vieraista muualta kuin Hesasta (n. 40 kpl), joten heille menee jo se 20 huonetta. Meidän suku nimittäin juhlii aina tappiin asti, joten lähellä oleva hotelli on aikamoinen pelastus ;) Mun molemmat kaasotkin sanoivat näillä näkymin majoittuvansa miehensä kanssa hotelliin, vaikka toinen pari asuu vain muutaman kilsan päässä meidän juhlapaikasta.

   Eihän se mitään maksa, vaikka varattekin enemmän niitä huoneita.

   Poista
  3. Nostin huoneiden määrää ja tein kiintiövarauksen myös pe-la väliseksi yöksi. Ja lisäksi vieraat voivat valita itse kahden eri hotellin väliltä.
   Kiitos siis paljon kommenteista!

   Poista