tiistai 12. kesäkuuta 2012

vaaleanpunaiset hääkenkäni

Minun hääkenkäni ovat täydelliset minulle!

 
 
 
 


Kävin tänään Niinattaresta hakemassa jo monta kuukautta sitten värjäyttämäni Pinkin kengät. Olen aina välillä huolestuneena miettinyt, että jos kengistä on värjäyksessä tullut liian pinkit. Tänään sain huokaista helpotuksesta - kengät ovat juuri oikean vaaleanpunaiset. Sellaiset nätin vaaleanpunaiset. Ei liikaa, mutta silleen söpösti. Tykkään! 
Nyt on sitä jotain vaaleanpunaista. Olen helpottunut. Nyt saa häät tulla! 

16 kommenttia:

 1. Ihana toi kommentti "nyt on jotain vaaleanpunaista, nyt saa häät tulla" :D Todella kauniit kengät ja just nappi väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, unohtui vähäksi aikaa kaikki mahdolliset stressaavat asiat, kuten vastauspyynnöt, läskit, istumajärjestykset, morsiusparin kyyti, lauluesitykset yms. Häät on pelastettu kun minulla on oikean väriset kengät, muulla ei ole niin väliä. :)

   Poista
 2. Oi, todella kauniin väriset niistä kyllä tuli! :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kaunis väri! Mä tykkäisin värjäyttää häiden jälkeen kenkäni jollain vaalealla värillä, mut pelkään, että ne on sen verran kärsineet, että pitää suoraan värjätä joku tummempi väri... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, juhlat ovat olleet sitten varmasti onnistuneet, jos se näkyy kengissäkin. :) Värjäyttämällä kengistä tulee kuin uudet, mutta ei sekään isoja kolhuja pelasta.

   Poista
 4. Näyttää vähän ankan lättäjalkakengiltä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, tällaiselle kummiankkojen suurelle ystävälle nehän sopivat siis erinomaisesti. :)

   Poista
 5. Minulla oli samat kengät lauantaina omissa häissä. Ihanat kengät olivat ja kolhuja niissä on hieman. :) Hyvät kengät jalassa, kun vaan muistaa "ajaa" kengät sisään. :) Nyt ajattelin värjäyttää ne, niin olisi muutakin käyttöä niille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla, että olivat hyvät kengät. Pitääpä muistaa ruveta hipsimään kengät jalassa kotona.

   Poista
 6. hei, mielenkiinnosta kysyn, vaikka olet tämän blogin kirjoittamisen jo lopettanutkin, että pärjäsitkö hyvin kapeilla koroilla tenaljin lautalattioilla ja suomenlinnan mukulakivillä :)? itsellä juhlat samassa tilassa ja kenkien osto edessä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pärjäsin todella hyvin koko hääpäivän korkokengillä. Mennessä vene vei siihen Suomenlinnan keskuksen laituriin, joten kävelymatka oli lyhyt. Korkkaleilla jatkoin yöhön asti. Kävelin ne jalassa jopa ottamaan potrettikuvia Suokin kallioille ja juoksin viimeiseen lauttaankin.

   Poista