maanantai 23. tammikuuta 2012

hotelliyö morsiamelle ja kaasoille varattu

Morsian varasi Glo Hotel Kluuvista Deluxe huoneen häitä edeltäväksi yöksi itselleen ja kaasoille. JEI!
Perjantaina menemme rentoutumaan hotelliin ja Kämp Spahan.
Lauantaina sitten valmistaudutaan häihin hotellihuoneessa, jonne meidän meikkaaja tulee tekemään meistä tajuttoman kauniita. kuvat: Hotels.com

11 kommenttia:

 1. Vautsi, kuulosta aivan mahtavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana päästä rentoutumaan tyttöjen kesken ennen häitä.

   Poista
 2. Saako kysyä, maksatko teidän kaikkien yöpymisen? Itsekin tahtoisin lahjoittaa kaasoille yhteisen hotelliyön, mutta kampaus+meikki+kaasolahjat molemmille kaasoille verottavat kukkaroa jo niin monta satasta, ettei yksinkertaisesti enää pysty. Harmi, idea olisi hieno.

  (Ja kaasoni eivät todellakaan halua itse maksaa hotelliyötä vain sen takia, jos morsian niin tahtoo.)

  VastaaPoista
 3. Minun kaasot maksavat itselleen haluamansa mekot, pyysin, että ne olisivat mustat ja se sopi heille.
  Meikin ja kampauksen he maksavat myös itse - hoidin tosin itse, että saamme erinomaisen meikkaaja-kampaajan sopuhintaan.
  Hotelliyön maksamisesta emme ole vielä tarkkaan sopineet - mutta luulen, että maksan sen, onhan se heillekin lahja, että pääsevät vähän rentoutumaan hääjärjestelyiden jälkeen ennen hääpäivää.

  VastaaPoista
 4. Onks sulla toiminu toi, että on kaks kaasoa? Mulla tuottaa _pikkusen_ ongelmia. Argh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ~Mjetta onpa ikävä kuulla. Teillä taitaa olla palaleverin paikka?
   Tähän asti meillä mennyt oikein mainiosti. Pitää ehkä kysyä kaasoilta uudestaan, kun kunnolla päästään hääsuunnittelussa vauhtiin. :)

   Poista
 5. Ihana juttuu! Meillä on niin että olen sulhasen kanssa ihan kahdestaan kotona edellisen yön ja kaasot tulevat sitten aamulla ja lähdetään meikkiin + kampaukseen. Tulikin tässä vaan mieleen että tietenkin ne meikkaajat+kampaajat voisi pyytää kotiinkin.. Hmm. En vaan sitten tiedä että mistä Jyväskylän alueelta sellasiet löytyisi jotka kotiin tulisivat.. Ehkä me mennään sit kuitenkin paikan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon niin vanhanaikainen, että haluan viettää häitä edeltävän erillään sulhasesta - kaikkeen höpöhöpöön se ihminen uskookin. :)

   Kannattaa halutessaan googletella jotain freelancer kampaaja-meikkaajia, jotka voisi tulla kotiinkin laittamaan sinut ja kaasot kauniiksi.
   Itse ainakin tykkään siitä, että ei tarvitse lähteä mihinkään muualla vaan ammattilainen tulee hotellille. Toisaalta meillä on tosi tiukka aikataulu aamulla, sillä vihkiminen on melko hyvissä ajoin.

   Poista
 6. Ihana idea. Haluaisin itsekkin tehdä noin. Ongelmana vain se että yksi morsiusneito on vastikään tullut äidiksi enkä luule että hän pystyy jättämään pientä 8kk lasta kotiin yhdeksi yöksi ja minä en halua poikaa yöksi hotelliin. ehh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä ihanaa.
   Onko 8kk niin pieni, että ei voi olla yhtä yötä erossa äidistään? En tiedä, kun en ole itse äiti. Jos pumppaisi maitoa valmiiksi jääkaappiin?

   Poista
 7. Eihän moni edes imetä 8kk ikäistä enää? Ainakin KAIKKI mun ystävät ovat olleet erossa tuon ikäisestä lapsestaan parikin yötä. Mutta äidit on erilaisia! :) kaikki ei pysty eikä edes halua.

  VastaaPoista