maanantai 23. tammikuuta 2012

morsiandieetti etenee

Morsian on pikku hiljaa tajuamassa, että häihin on oikeesti enään noin puoli vuotta aikaa. Enään ei voi juoda kuohuviiniä tai syödä brunsseilla croisantteja vain sillä verukkeella, että onhan niihin häihin vielä aikaa, että ehtiihän tässä vielä laihduttamaan. 
Uuteen asettamaani tavoitepainoon on enään 3kg, eli joulukilot on saatu vihdoin karsittua vartalosta. Suuntoni mukaan pystyn laihduttamaan 2kg 3 viikossa. Saapa nähdä miten tämän morsiamen käy.


Tämän viikon kuntoilut näyttää tältä:
ma: IC30min+Vatsa30min & BodyCombat
ti: spinning 60min
ke: vatsatreeni 50min & kahvakuula & venyttely 60min
to: lepo
pe: step tai BodyPump tai lepo
la: BodyCombat
su: lenkki

Voisin joskus laittaa tietoa miten tämä morsian nykyään syö. 

11 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Itellä kans alkanu tässä salitreenit ja ruokavalio meni nyt uusiks viime viikolla... :)

  VastaaPoista
 2. Tämä morsian on go fat go dietillä ja toivoo vähän samanlaisia lopputuloksia. Onnea matkaan :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Mulla on kans laihdutus tyssännyt. Kuukaudessa ei ole tainnut mitään lähteä. Noh, tämä oli ihan hyvä herätys. Päälle puoli vuotta vielä aikaa eli muutama kilo on varmaan ihan realistinen tavoite. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus sitä ihmettelee, että miksi paino ei laske, mutta kun jaksaa vaan ryhdistäytyä niin kyllä se pikku hiljaa rupeaa tippumaan. Parempi pikku hiljaa kuin rytinällä paino alas. Ja pitää muistaa, että mitat kertoo kuitenkin enemmän kuin itse paino. Tsemppiä meille! :)

   Poista
 4. Nykyään pohdin sitten aina jumpissa, että ootkohan sä siellä... ja kukahan vois olla sä. :D Eli jos oot törmänny johonki, joka tiirailee tunneilla kaikkien vasemmat nimettömät ni se oon minä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mahtavaa! Tulen sanomaan moi, kun huomaan tiirailusi. :)
   Mulla on valkokultainen flakkarunkoinen kihlasormus, ei timantteja, jos auttaa. Välillä sormus lentelee kädestä jumppatunneilla, kun se on jäänyt isoksi morsiandieetin vuoksi.

   Onko sinulla jotain suosikkitunteja jossa käyt aktiivisesti?

   Poista
 5. No ei oikein kun.. tai siis... noh.. selitän joskus. :D

  Tai on mulla tavallaan! Sunnuntain combat ja sitte koitan aina selvitä perjantain 17jotain Move PACEEN mutta se onnistuu harvoin. Ja sitten eilen olin veny + combat... se oli aika kiva yhdistelmä!

  Entä sulla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti ma klo.17.55 BodyCombatista ja ti 17.30 spinningistä. Ke käyn yleensä vatsatreenissä Stockmannilla ja torstain klo.16.35 step on kiva. Viikonloppuisin teen mitä sattuu.
   Pitääpä joskus lähiviikkoina yrittää kokeilla tuota keskiviikon venyttely+Combat yhdistelmää. Ens keskiviikko taitaa mennä hääpuvun sovituksessa(!!!).

   Poista
 6. Tseppiä vain, täällä toinen morsiandiettaaja! :)
  Itsellä kolmessa viikossa myös lähtenyt reilu kaksi kiloa, ikävä kyllä tässä välissä sairastuin viikoksi ja jäi salitreenit välistä... Mutta kyllä normaali ruokavalio auttaa pysyyn tuloksissa, mulla ei ainakaan mitään äkkilihomista tapahtunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kitos tsemppauksesta.
   Oikea ruokavalio onkin tärkeintä laihduttamisessa, sen jälkeen tulee vasta liikunta.

   Poista