maanantai 21. helmikuuta 2011

tavoitteena löytää hyvä pitopalvelu

Juhlapaikka meillä on jo varattuna, joten seuraavaksi pitäisi löytää hyvä pitopalvelu. Hyvän pitopalvelun löytäminen on todella tärkeää, sillä morsiuspari ei halua hääpäivänä murehtia vaan haluamme nauttia häistämme ja luottaa, että ammattilaiset hoitavat tarjoilut ja palvelun erinomaiseti.

Tarjoiluiksi toivomme melko perinteistä ruokaa ripauksella nuorekkuutta. Alkuun erilaisia kaloja ja salaatteja ja pääruoksi toivomme kasvis- ja kala vaihtoehdot. Häissämme ei tulla tarjoilemaan muuta lihaa kuin erilaisia kaloja ja äyriäisiä. 

Näillä näkyminen meille tulee buffet-pöytä vaikkakin pöytiin tarjoilu vaikuttaisi myös hyvältä idealta. Buffet-pöytä tuo ehkä sitä kaivattua rentoutta häihin.

Tässä morsiamen keräämää listaa potentiaalisista pitopalveluista. Siitä sitten vaan lähettelemään tarjouspyyntöjä - voisko sen ulkoistaa?


Pystyisitkö juuri sinä suosittelemaan jotain näistä tai joitain muuta pitopalvelua?

kuva: Sakari Röyskö

19 kommenttia:

 1. Kinkerikokkeja en suosittele. Tilasin sieltä meidän pikkujouluihin cocktailpaloja ja pannacottan jälkiruuaksi.

  Pienet purtavat oli ihan todella suolaisia ja kinkkurullia emme edes pystyneet syömään tämän takia. Lisäksi Pannacotta maistui ihan kamalalle ja oli paakkuinen.

  Onneksi oli rentoa porukkaa ja pystyimme nauramaan asialle.

  VastaaPoista
 2. Olet kyllä pyytänyt kadehdittavan laajasti tarjouspyyntöjä. Chefs Gourmet Catering ei varmasti ole kaikista halvin noista mutta palvelu ja ruoka on huipputasoa!

  VastaaPoista
 3. Meille taas tulee Kinkerikokit ja olemme ainakin tähän mennessä olleet tyytyväisiä plveluun. Olen pyytänyt tarjouksia TODELLA monelta pitopalvelulta ja suurin osa on joko huikean kallis ja meidän sukulaisten makuun liian erikoinen tai toisaalta emme ole saaneet minkäänlaista käsitystä lopullisesta hinnasta, kun kaikki kustannukset on lueteltu erikseen ja lopuksi on vielä lukenut, että hintaan lisätään alv. Asiakkaana en halua alkaa laskemaan sinne päin -laskelmia, kun ei ole hajuakaan, kuinka monta tarjoilijaa tarvitaan ja kuinka pitkäksi aikaa yms.!

  VastaaPoista
 4. White Rose puuttuu. On oikein edullinen ja ystäväni 50-vuotisjuhlissa, joissa oli 100 henkeä, hoitivat kaiken hyvin ja tyylillä.
  Huplilla hyvät menut ja kohtuuhinnat, perinteikäs historia, ystävällinen ja nopea palvelu.

  VastaaPoista
 5. Annin juhlapalvelua en suosittele. Ruoka ihan ok ei mitään erityistä mutta ei kamalaakaan, mutta palvelu ihan järkyttävän huonoa ! Kaikki sujui hyvin siihen asti kunnes minulla oli vähän kritisoitavaa niin ruvettiin viisastelemaan takaisin ja oltiin jopa töykeitä.

  VastaaPoista
 6. Mahtavaa lukea teidän henkilökohtaisia kokemuksia eri pitopalveluista.

  VastaaPoista
 7. Kuullut samaa Annin juhlapalvelusta kuin mitä Anonyymi kertoi. Meille kuitenkin tästä huolimatta tulossa kyseinen catering ja palvelu tähän mennessä on ollut erinomaista.

  VastaaPoista
 8. Olen kuullut paljon hyvää Gourmandesta. Itsellä ei ole kokemuksia ko. pitopalvelusta häissä, mutta rippijuhliin yms. olemme tilanneet heiltä voileipäkakkuja ja täytekakkuja yms, ja hyviä ovat olleet :)

  VastaaPoista
 9. Ellet ole vielä valinnut pitopalvelua, suosittelen kovasti Loisto Cateringia omien häitteni perusteella. Laatu ja ammattitaito ylittivät odotukseni. Toiveeni olivat samansuuntaiset omiesi kanssa, joten uskallan suositella :) Palasin kertomaan tänne, koska sain idean heistä tämän blogisi kautta.

  VastaaPoista
 10. Hei Anonyymi - kiitos paljon tiedosta koskien Loistoa. Näiden tarjouspyyntöjen keskellä he ovat todella nousseet meidänkin yhdeksi suosikiksi tähän mennessä. Emme tosiaan vieläkään ole tehneet viimeistä päätöstä.

  VastaaPoista
 11. Moikka! Mielenkiinnosta kyselisin minkälaisen tarjouksen sait Sport Cateringiltä? Onko mahdollista, että laittaisit yhteenvetoa noista saamistasi tarjouksista?

  VastaaPoista
 12. Sport Cateringiä en valitettavasti voi suositella, sillä eivät itseasiassa ikinä palanneet minun tarjouspyyntöön. Voisin yrittää tällä viikolla tehdä yhteenvetoa saamistani pitopalveluiden tarjouksista.

  VastaaPoista
 13. OK, kiitos tiedosta. Niiden nettisivut ei myöskään hirveästi yrityksestä, menuista tai hinnoista kerro...

  VastaaPoista
 14. Annin Juhlapalvelu tuntuu olevan edellen töykeää palvelultaan. Sain kuulla, että heillä on henkilöstö ongelmia ja raha vaikeuksia, kun eivät palkkoja maksa. Turkilainen kokki ja höh...

  VastaaPoista
 15. hei! kiitos kattavasta listasta pitopalveluita. jos muistat vielä hamaan menneisyyteen, niin mikä vaikutti flow cateringin tippumiseen finalisteistasi? itse mietimme tällä hetkellä flown ja sharen välillä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistan itseasiassa.
   Saimme Flowlta niin huonoa palvelua jo alkuvaiheessa, mikä vahvisti asiaa, että päädyimme Shareen.

   Poista
 16. Annin juhlapalvelua ei valitettavasti voi suositella. Asiat menivät aivan kuuseen huolimatta etukäteispalaverista, mutta tarjoilijat eivät joko tienneet kirjallisesta paperista tai osanneet sitä lukea. Hyvin harva asia meni sovitusti ja silloin vain, jos sitä erikseen oltiin vaatimassa. Epäselväksi jäi, oliko heitä suullisesti ohjeistetukaan. Lämmin ruoka oli kylmää, alkuruoka puuttellinen. Osa porukasta ei ollut saada ruokaa ollenkaan... Todellinen pettymys, hinta kuitenkin aika kova!

  Palautteen antaja - rakentavan sellaisen - haukuttiin lyttyyn ja suhtauduttiin erittäin alentuvasti "mitä väliä" -asenteella.

  VastaaPoista
 17. Kävimme hää keskusteluja keväällä 3 yrityksen kanssa, päädyimme lopulta Ekman service'n, Koska saimme heiltä sellaista palvelua, että he tosiaan ottivat meidät huomioon! Olisi monen syytä ottaa mallia heistä, tylyä asiakaspalvelua EI halua saada, kuten nämä kaksi muuta yritystä antoivat heti ensimmäisestä yhteydenotosta... varsinkin kun olet suunnittelemassa elämäsi tärkeimpiä juhlia. - Josse

  VastaaPoista
 18. Helmi Catering hoitanut kahdet ylppärit ja yhdet rippijuhlat, ruoka todella hyvää, raikkaat nykyaikaiset tarjottavat ja luonteva ja ystävällinen palvelu! Nina

  VastaaPoista