tiistai 28. elokuuta 2012

vieraiden esittely häissä

Emme halunneet vilkutusleikkejä tai että vieraiden pitäisi pomppia ylös tuoleistaan, päätimme, että tutustumisen ja vieraidenesittelyn hoidamme me. Elikkä onnitteluiden jälkeen ennen ruokailua kävimme pöytäkunnittain vieraamme läpi. Kerroimme väliin ehkä hauskoja tai liikuttavia muistoja vieraistamme. Sulhanen taisi olla se pahempi itkettäjä. 
Samalla kävimme läpi mistä minkäkin pöytänumeron luku tuli, suurinta suosiota taisi saada nro. 13= yhteiset Antti Tuiskun keikat.kuvat: PASI NIKKANEN

10 kommenttia:

 1. Kuulostaapa ihanalta! Mä olen ollut tosi harvoin häissä mutta ei niissä ole vieraita juurikaan esitelty toisilleen...
  Tuo teidän juhlapaikka tuli minulle tutuksi viime viikon Viapori Jazzeilla eräässä konsertissa, niin on hauska nähdä kuvistasi miten sama tila käyttäytyy juhlasalina. Hienosti toimii kummissakin tapauksissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kopiomme idean tuttavamme häistä.

   Itselläni tavoitteena päästä ensi vuonna Viapori Jazzeille, kun tämän vuotisetkin meni ohi kesälomamatkailun vuoksi.

   Poista
 2. Meillä on myös ajatuksena esitellä vieraat!
  Te taisitte ihan kiertää pöydissä? Me olimme ajatelleet tehdä sen ihan omalta paikaltamme. Kuulivatko kaikki esittelyt ilamn mikkiä vai oliko teillä tarkoitis esitellä vain samassa pöydässä istuvat vieraat toisilleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, me kiersimme ympäri juhlatilaa esittelemässä vieraita. Emme käyttäneet mikrofonia, mutta puhuimme sen verran lujaa, että kaikki toivottavasti kuulivat.

   Poista
  2. Ehkä tuo tilassa kiertäminen tekeekin esittelystä lämpimämmän? Pitää kysyä, mitä sulho on mieltä... :) Kiitos!

   Poista
 3. Mekin ajateltiin esitellä vieraat yksitellen. Serkun häissä tekivät niin, ja se oli jotenkin tosi mukavan henkilökohtaista, ja oli sitten pöytäseuran kanssa juteltavaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suosittelen tätä.
   Meidän vieraista moni ei ollut kohdannut tällaista tapaa ja kokivat tämän mukavaksi.

   Poista
 4. Hahaa,
  Minäkin olin ajatellut, että voisi vieraat yleispiirteisesti esitellä. Kuinka paljon teillä oli vieraita ja kauanko esittely kesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meillä oli vieraita n. 80 kpl.
   Ei siinä kauaa mennyt, oisko 10-15min.

   Poista
 5. Tämä on kyllä hyvä idea, pitää laittaa harkintaan sulhasen kanssa :) Meille on tulossa saman verran vieraita, joten jos tuohon vartti meni niin se ei ole edes yhtään liikaa!

  VastaaPoista