tiistai 19. kesäkuuta 2012

sulhasen polttarit

Sulhasella oli viime viikonloppuna polttarit.
Tässä versio polttareista, mikä on kerrottu myös morsiamelle. 

Perjantaina sulhanen kuvitteli menevänsä työtehtäviin tiettyyn paikkaan, mutta firman auto kaartoikin Malmin lentokentälle, jossa polttariporukka odottikin sulhasta. Sulhanen pääsi lentämään kaksipaikkaisella lentokoneella Helsingin keskustan, Espoon ja Porvoon yllä. 

Polttareissaan sulhanen oli puettu kalastajaksi (onhan hän oikealta ammatiltaan kalastaja) ja pääsi myymään ohikulkijoille onkilaitteita. Sulhanen olikin yllättävän hyvä myyntimies ja moni helsinkiläinen aloittaa varmaan lähiaikoina uuden harrastuksen - kalastuksen, sillä hankkivat siimat ja muut tykötarpeet sulhaselta. Lentokentältä tie vei seinäkiipeilemään Salmisaaren liikuntakeskukseen.
 

Saunomaan poppoo suuntasi SaunaHermanniin. Hermannissa sulhanen sai myös perinteisen pesun saunaemännältä. Ei ole sulhanen koskaan aikaisemmin ollut niin puhdas. Helsingin yöjuoksun jälkeen polttarijoukko yöpyi Omena-hotellissa.

Lauantai aamuna herätys oli aikaisin ja autot suuntasivat Suomen Päijät-Hämeeseen. 
Päijänteellä poikia odotti tällaiset maisemat.

Päijänteen saaressa oli vuorossa taistelua värikuula-aseilla. Eri joukkueilla ja säännöillä sotia ehti olemaan useampikin usean tunnin sisällä.


Voittajien selvittyä siirryttiin saunomaan mökkisaareen.
Saunomisen lomassa vesiurheiltiin.
 


Illan hämärtyessä väki siirtyi paikallisiin ravitsemusliikkeisiin.


Sunnuntaina suurin osa pojista löysi koteihinsa.


Sulhanen oli polttareihinsa todella tyytyväinen. Hauskaa oli monta päivää. Lentäminen oli erityisesti huippuhetki, jota tuskin muuten olisi tullut koettua. Kiitos jätkille mukana olosta olitte tehneet minulle ikimuistoisen viikonlopun.

5 kommenttia:

 1. No siinä oli aktiviteetta.. Mä voisin tykätä naisena myös tuon kaltasista polltareista itelleni :D
  En yhtään epäile, etteikö kyseinen sulho ois ollu tyytyväinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. morsiamena olin iloisesti yllättynyt miten paljon aktiviteetteja pojat olivatkaan keksineet. Itsekkin olisin tykännyt varmasti, kun olisi ollut extremeä ja urheilua. Ja kuten sulhanen jutussaan mainitsi, oli kovin onnellinen viikonlopun jälkeen.

   Poista
 2. Oikein kivan kuuloiset polttarit :) Ja kiva kun porukka nähnyt vaivaa ja järjestänyt muutakin kuin kaljan juontia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin olin ihan iloisesti yllättynyt, miten kivoja juttuja bestman oli kavereineen keksineetkään. Toki viikonloppuun mahtui myös kaljanjuontia (valitettavasti). :)

   Poista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista