sunnuntai 19. helmikuuta 2012

millainen viehe?

Morsian on miettinyt, että millaiset vieheet sulhaselle ja bestmanille tulee.
Perinteinen ruusu ei tule kysymykseen. Ja tiettyjä suosikki kukkia ei enään loppukesästä saa.
Mutta netissä pyörittyäni jälleen tuli vastaan tämä kiva oikeanpuoleisessa kuvassa oleva viehe. Tykkään sen luonnollisesti selkeästä tyylistä. Kun tuo kukka olisi hieman hempeän vaaleanpunaisempi niin täydellistä. Mutta tämän kuvan kanssa mennään ehdottomasti tapaamaan meidän Inbloomin floristeja.Ja pitäisikö vieheet hankkia myös morsiamen äidille ja sulhasen isälle?
Kenelle te meinaatte hankkia vieheet?

kuva: Forget Me knot wedding

12 kommenttia:

 1. Meille tulee vieheet miehelle, bestmanille, meidän pojalle ja molempien vanhemmille. :)

  VastaaPoista
 2. Meillä tulee myöskin vieheet kaikille morsiusseurueen jäsenille eli molempien vanhemmat, bestmanit ja itseasiassa myös kaasolle todennäköisesti :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli vieheet sulhasella, bmllä, molempien isillä sekä sulhaspojilla

  VastaaPoista
 4. Meille tulee molempien vanhemmille, kaasoille ja bm:lle jonkinlaiset :) Kaasoille ja anopeille jonkinlaiset kukkajutskat käteen.

  VastaaPoista
 5. Me meinattiin miehille eli sulhaselle, kummankin isälle ja minun isäpuolelleni sekä bestmänille hankkia vieheet. Äideille sekä kaasoille hankimme rannekukat. Ja kukkien pitää jotenki olla "samaa sarjaa" kimppukin kanssa :)


  02022013.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Jos hankitaan vieheet, niin ne tulee sulhaselle, molempien isille ja molempien veljille.

  VastaaPoista
 7. Khää, pitääkö tällästäkin miettiä?!? :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, niinpä. Mitäköhän sitä unohtaakin miettiä häiden järjestämisessä. :)

   Poista
 8. vaikuttaa siltä, että suurin osa hankkii vieheet luottohenkilöille ja molempien vanhemmille. Eli taidamme lisätä hankintalistalle vieheet myös morsiamen äidille ja sulhasen isälle.

  VastaaPoista
 9. Meille tulee vieheet sulholle, bestmaneille ja anopeille, kaasoille tulee rannekukat ja minulle kimppu :)

  VastaaPoista
 10. En ollut ajatellutkaan, että myös vanhemmille voisi tulla jotakin kukkasia. :D Kun ei koskaan ole ollut sellaisia häissä, missä mä olen ollut vieraana! Olisi se mukava idea, mutta ei taideta sitä toteuttaa, koska se on kuitenkin asia missä voi taas rahaa säästää. Meillä tulee bestmaneille rintavieheet ja kaasoille rannekukat. En vaan tiedä mistä kukista, kun oma kimppuni tulee varmaan olemaan pioneista, enkä usko että ne soveltuu niin hyvin vieheisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota minäkin mietin, että onko hiukan "turhaa" hankkia vanhemmille kukat.
   Joku floristi taisi minulle mainita, että morsiuskimpussa oleva kukka on ainoastaan tarkoitettu morsiamelle, jolloin sitä ei "allenneta" esim. pöytäkoristeisiin tai vieheisiin. Eli jos tuon säännön pidät mielessä, niin voit hyvin miettiä jonkun toisen kukan pionin sijasta vieheisiin.

   Poista