tiistai 7. helmikuuta 2012

keväinen sisustusinto vs. häälahjalista

Kevään tulon huomaa siitä, että haluaa sisustaa omaa kotiaan vielä enemmän. Viime aikoina morsian on pohtinut paljon makuuhuoneen sisustusta, joka on hyvin keskeneräinen. Pitäisi saada tauluja seinille ja uudet valaisimet yöpöydille. Ja ennen kaikkea uudet pussilakanat olisi kivat.

Finlayson Rannikko

Finlayson Kotona

Marimekko Tasaraita


Marimekko Hetkiä

Olenkin maininnut aikaisemmin blogissa, että jotkut pussilakanat taitavat päätyä myös meidän häälahjalistalle - jos vaan maltan olla ostamatta niitä ennen sitä.
Häiden jälkeen taidankin jatkaa sisustusblogin pitämistä, kai jatkaisitte sen seuraamista? :)

Onko lukijoiden joukossa innokkaita sisustajia? Päätyykö sisustusjuttuja teidänkin häälahjalistalle?

kuvat: Finlayson ja Finnish Design Shop

10 kommenttia:

 1. Meille ei varmaankaan tule lahjalistalle juuri mitään muuta kuin sisustusjuttuja :) Tosin lahjalista lienee muutenkin melko lyhyt..

  Tällä hetkellä tosin meillä on tuo sisustaminen jäänyt vähän paitsioon, kun muutettiin Helsinkiin ja vuokralle. Ei jotenkin viitsi vuokra-asunnon sisustamiseen panostaa isosti, kun kuitenkin lähitulevaisuuden haaveissa on oma asunto, joka tyyliltään tulee luultavasti olemaan erilainen :/

  Ja toki jään seurailemaan häiden jälkeen sisustusblogiasikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tosiaan miettiä tarkkaan mitä hankkii kotiin, ettei sitten tarvitse ostaa kaikkea uusiksi, jos muuttaa ikiomaan mieluisaan kotiin.

   Poista
 2. Varmasti seurailisin myös häiden jälkeen sisustusblogiasi :)

  Ollaan yritetty miettiä lahjalistalle jotain sisutusjuttuja, mutta meidän "ongelma" on se, että meillä on jo vaikka mitä design-juttuja, kun ollaan oltu kauan yhdessä ja yhteinen kotikin on ollut jo 7 vuotta. Ollaan hankittu pikku hiljaa kaikenlaista meitä miellyttävää ja nyt kun olisi mukava keksiä lahjalistalle jotain muistoksi niin se onkin hankalampi juttu.

  Jotkut lakanat toivotaan melko varmasti, mutta tuplapeitolle on melko suppea valikoima kivoja.. Untuvapeittoa toivotaan ja ehkä Lexingtonin tai Linumin pussilakana.

  Mitä muuta teidän lahjalistalla on? Entä laitatteko tilinumeron?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah, mitä meninkään lupaamaan tuosta sisustusblogista. :)

   Olisiko viime aikoina tullut markkinoille jotain uusia teitä miellyttäviä tulevaisuuden design-tuotteita, joita voisitte pyytää lahjaksi? Taidetta ainakin voi pyytää, sitä ei mielestäni voi olla liikaa. Tai tykkäättekö esim. tauluista?

   Lexingtonin ja Linumin tekstiilit kuulostavat ihanilta!

   Meidän lahjalista näyttää tältä:
   http://jotainvaaleanpunaista.blogspot.com/2012/01/haalahjalistamme.html
   Tosin tuo Block-valaisin muutti meille jo viime viikolla.

   Meinaamme pääasiassa pyytää rahaa lahjaksi meidän Bali+Singapore matkaa varten.

   Poista
 3. Tuo Rannikko on ihana! Sopisi vielä meidän sisustusmakuunkin hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin olen siitä ruvennut vasta vähän aikaa sitten pitämään. Tai onkohan uutuus, minkä takia siihen on törmännyt viime aikoina sisustuslehdissä useasti.

   Poista
 4. Kyllä varmaan jotain sisustusjuttujakin päätyy lahjalistalle, mutta lahjalista tulee kyllä olemaan hyvin lyhyt. Rahaa ensisijassa toivomme. :) Jään kyllä toki seurailemaan sitten sisustusblogiasi!

  VastaaPoista
 5. Joo, meidän lista on käytännössä pelkästään sisustuskamaa ja tekstiilejä, uusiksi menee ainakin kylppäri :) vähän samoja ongelmia kuin Anulla, eli kun yhteinen koti on ollut olemassa jo monta vuotta, kipot ja kupit on jo hankittu.. En silti haluaisi laittaa tilinumeroa, vaan luotan, että halukkaat osaavat tuoda myös käteistä/lahjakortteja, jos ei listalta saa inspistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekään ei haluttaisi laittaa tilinumeroa, kun meistä se ei tunnu oikein luontevalta. Uskotaan myös, että halukkaat osaavat tuoda lahjan kirjekuoressa, jos niin haluavat.

   Poista
  2. ihanaa, kun luotatte vieraisiin ja annatte heille vapauden valita häälahjansa.

   Poista