keskiviikko 18. tammikuuta 2012

pitopalveluiden hintoja Helsingissä (ja muutaman juhlapaikan)

Ohessa yhteenvetoa pitopalveluilta saamistamme tarjouksista.  
Onhan näissä hinnotteluissa eroja...

Loisto Catering 
menu 29€/hlö
kakku + kahvi/tee 6,5€/hlö
astiasto 5€/hlö
pöytäliinat  5€/kpl

kangasservietit 1,5 € / kpl
+alv

tarjoilijoiden hinnat olen hävittänyt jonnekin

Theron  Catering
menut 27,50€-36,10€
pöytäliinat kankaiset 6,5€/kpl
lautasliinat kankaiset 1,30€/kpl
astiasto 2,20€/hlö/päivä
kuljetukset 114€

tarjoilija 29,50€/h
keittiömestari 29,90€/h

+ alv
 

Helmi Catering
buffet 23€-27,50€/hlö
kakku 5€-6€/hlö

kahvi 1,50€/hlö
pöytäliinat 30 X 6€
kangasservetit 1€/hlö
astiat 6,50€/hlö
astioiden kuljetus 2 X 65€

tarjoilijat 45h X 25€ (5 X 9H)
kokit 4h X 25€

kuljetus 2 X 45€
+alv

SweetPepper Catering
menu 14-15,50€/hlö
pääruoka 5,40-9,00€/hlö
kakku 4,70€/hlö
kuohuviinilasit, viinilasit, aveclasit 0,33€/kpl
kangaspöytäliina 6,15€/kpl 
kangasservietti 1,30€/kpl
kuljetus 61,48€
tarjoilija 28,70€/h
+alv

menu 25€-30€
astiakustannus 4,00€/hlö
pöytäliinat 8,70€/kpl
kangasservietit 1,50€/kpl
tarjoilijat 34,60€/h
+ ruokajuomat
+kuljetus
+alv

menut 28,50€-29,30€
kangasliinat 8€/kpl
kangasservietit 1,20€/kpl
kuljetus 50€

tarjoilija 30€/h 


Annin juhlapalvelu
menut 30,50€- 38,90€, Sis. kaikki tarvittavat astiat, alv.n , pitopöydänliinat , kaikki suunnittelupalaverit, servietit
tarjoilija  32,50€/h
pöytäliinat 140€
+kuljetukset


Pitopalvelu Hupli
kokonaishinta 34,20€-40,20€/hlö
sis. suunnittelu, neuvottelut, pöytäliinat, perusastiasto / tarvikkeet, kuljetukset, tarjoilu- ja keittiöhenkilökunnan palkat, ruokien valmistus ja esillelaitto, kaikki sopimamme tarjottavat sekä arvonlisävero


Share Tastes & Events Oy
kokonaishinta 51,29€/hlö 
+alv
                            

Juhlapaikkaa etsiessämme pyysimme tarjouksen myös Ravintola Saaristolta ja Ravintola NJK:lta. 

Saariston minimimyyntiveloitus kesälauantaina on 12000€, joka täyttyisi esim. näin:
onnittelumaljana kuohuviini 7,50
hääbuffet (alkuruokabuffet, pääruoka ja hääkakku) 50,00
kahvi 4,00
yhteysvenemaksu 5,00 
½ ploa keskihintaista viiniä ruokailun yhteydessä 25,00
3 juomaa baarista ruokailun jälkeen (esim. olut/siideri/viini) à 6,00 = 18,00
yöpala 10,50
= 120,00 eur/hlö

Ravintola NJK:n hinta-arvio näytti tältä:
Onnittelumalja Freixenet Carta Nevada Seco    6,80€       
Buffet 41,00€
Ruokajuomat 3 lasillista viiniä 20,65€
Lauttakuljetus 5€
 
= 73,45€/ hlö


 

8 kommenttia:

  1. Järkyttävä tuo Saariston hinta! Mikäs siinä jos budjetti sallii, mutta huh huh..

    Musta on ärsyttävää, että kaikkien hinnoittelu muodostuu vähän eri tavalla. Tehdään pienen ihmisen tekemä kilpailutus mahdollisimman vaikeaksi, kun ei voi suoraan ja yksinkertaisesti ilmaista hintaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huh mitä hintoja. Onhan se helppoa kun pitopalvelu järjestää kaiken, mutta meidän budjetti (2000e) ei ikinä antais myöten sellaista. :/ luxusta mutta kallista.

      Poista
  2. eikö vaan Helinä - ruoka on meidän isoin investointi häissämme.

    VastaaPoista
  3. Näyttää ainakin että meillä catering-asiat aika kunnossa ja hintakin kohdallaan.

    VastaaPoista
  4. Niin tuossahan on pitkälti kyse siitä kuinka helpolla järjestelyissä haluaa päästä. Ravintolahäät ovat hinnaltaan toki kalliimmat mutta hääpari säästyy pitopalveluiden kilpailuttamiselta, tarjoilijoiden, astioiden ym. hankkimiselta. Useassa juhlapaikassa on kuitenkin tilavuokra ja tilavuokra+pitopalvelu nostaa summan helposti lähelle ravintoloiden hintoja.

    Meidän häitä juhlitaan Saaristossa mutta toisena vaihtoehtona meillä oli ravintola NJK. NJK:lla on kuitenkin 110 vieraan minimi vierasmäärä tai muuten perivät 1700€ tilavuokran. Ruuat NJK:lla ovat Saaristoa edullisemmat mutta meillä noin sadan hengen häät olisivat lopulta tulleet kalliimmaksi NJK:lla kuin Saaristossa. Kutsuttuja vieraita olisi maksimissaan ollut ehkä juuri se 110 henkeä ja jos yksikin olisi jäänyt tulematta (ja todennäköistä kuitenkin on etteivät kaikki kutsutut pääse) niin olisimme joutuneet vielä maksamaan tuon erillisen tilavuokran.
    Pidän Saariston tiloja myös kauniimpana ja eivät mielestäni vaadi suurta koristelua joten säästymme myös suuren koriste- ja kukkamäärän hankinnalta.

    Tottahan on että ruokailu on häiden kalleiden juttu mutta toisaalta myös ehkä tärkein viihtyisän miljöön ohella. Ruoka, tilat, musiikki ja tärkeät ihmiset yhdessä ovat kuitenkin se tunnelman ydin.
    PK-seudulla häiden järjestäminen on joka tapauksessa aika hintavaa puuhaa. Muualla Suomessa selviää varmasti vähän pienemmälläkin budjetilla.

    Meillä häiden pikainen ajankohta (noin vuosi kihlauksesta) ja pieni vauva perheessä sanelivat sen että aikaa ja voimia ei ollut alkaa itse hankkia juhlapaikkaa ja kilpailuttaa pitopalveluita. Halusimme päästä helpolla. Pienen lapsen äitinä tuntuu että hääjärjestelyt vievät siitäkin huolimatta aivan mielettömästi aikaa ja energiaa. Niin paljon kaikkea pitäisi hoitaa. Toisaalta ihanaa aikaa mutta myönnettävä on että hieman on toisinaan stressaantunut olo. Häihin on enää muutama alle puoli vuotta aikaa ja paljon on tekemättä.

    VastaaPoista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Jaahas, menin sitten poistamaan kommenttini. :) Halusin siis kiittää tästä hyödyllisestä listauksesta, se auttoi keltanokan hyvin alkuun pitopalveluiden punnitsemisessa! Sain vähän osviittaa siitä, missä hintahaarukassa ruuan suhteen liikutaan ja toisaalta miten eri tavalla kukin palveluntarjoaja hintansa esittää. Pääkaupunkiseudulla kun tarjonnastakaan ei ole pulaa... Meillä ruoka tulee olemaan tärkeä osa hääjuhlaa ja toisaalta myös lohkaisemaan suurimman siivun budjetista, joten vertailuun kannattaa kuluttaa jokunen tovi. Lisäsin omaan blogiinikin linkin tähän postaukseesi, toivottavasti se on ok (http://morsianjasenkaaso.blogspot.fi/)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukavaa, että listasta oli hyötyä. Pitopalveluita on pk-seudulla ihan valtavasti joten tarjontaa ja hintahaarukoita riittää kyllä koluttavaksi. Ihania hääsuunnitteluita teille.

      Poista