tiistai 27. syyskuuta 2011

elämäni ensimmäinen hääpuvun sovitus lähestyy!

Morsianta hieman jännittää. Tai aika paljon. Hääpuvun etsintä alkaa nimittäin oikeesti viikonloppuna, kun lähden sovittelemaan hääpukuja. Suuntana Niinatar ja Stillissima.

Niinattareen suuntaan seuraavien referenssikuvien kanssa:


Stilissimaan suuntaan seuraavien referenssikuvien kanssa:


Huh, onpas kauniita pukuja paljon. Jännittää, että minkälaiset puvut sopivat juuri minulle. Ehkä sanon myyjälle mistä en niinkään pidä - kiiltävä kangas, kerrostukset, isot kirjailut, spagettiolkaimet, merenneitomalli - nämäkin tiedot varmasti auttavat myyjiä pukuviidakossa.

8 kommenttia:

 1. Mulla olisi sovitus edessä jo huomenna molemmissa paikoissa, saa nähdä mitä siitäkin tulee :)

  VastaaPoista
 2. Belle & Sebastian - jännittävää. Mukava kuulla sitten, löysitkö miten monta sopivaa ihanuutta. Tuun sitten perässä. :)
  -Heidi-

  VastaaPoista
 3. Ainakin olet löytänyt paljon mahdollisia pukuvaihtoehtoja. :) Mulle teki tosi vaikeeta löytää netistä omaa silmää miellyttäviä pukuja. Ja lopulta se oma puku ei sitten oikein ollut sinne päinkään mitä olin ajatellut. Paitsi malli. :D

  VastaaPoista
 4. Onpa läjä kauniita pukuja! Ihanaa sovitusta!
  Minunkin kokemuksen perusteella kannattaa myös varautua siihen, että lopulta se oma puku ei muistuta yhtään sitä mitä oli ajatellut :)

  VastaaPoista
 5. Noista sun valitsemista puvuista on pari aika lähellä merenneitomallia.

  Tärkein kriteeri joka puvun oston ratkaisee, on se että millainen pukumalli vartalollesi sopii. Jos on pitkä ja hoikka, kaikki käy. Mutta jos ei, niin vartalotyyppi asettaa vaatimuksia.

  Onnea sovitukseen! Hikistä ja mukavaa puuhaa, tosin jossain vaiheessa ei enää erota pukuja toisistaan ja on aika lähteä jo kaason kanssa kahville;)

  VastaaPoista
 6. Komppaan Varpusta ja mimoa, joten tsemppiä pukusovitukseen! :D

  Ihania pukuja! :D

  VastaaPoista
 7. Joo, avoimin mielin ollaan menossa myymälöihin. Toivottavasti sattuu kohdalle ammattitaitoinen myyjä, joka osaa suositella minulle sopivia pukuja. Ja kaasojen mielipiteisiin luotan myös.

  En tosiaan ole pitkä ja hoikka (vielä :)) vaan lyhyt (166cm) ja rintava, saa nähä miltä puvut näyttävät minun päällä.

  VastaaPoista
 8. Heippa
  Minun pitsipukuni tehtiin mittojen mukaan ja istuu tosi kauniisti, vaikka painoakin tuli pari kiloa lisää tilauksen jälkeen. Ostin sen verkkokaupasta myday.fi. Joku vielä pelotteli, että ei se tule sopimaan ollenkaan päälle. Toisin kävi :). Mistä olette muut ostaneet puvun? Kertokaa.

  VastaaPoista