tiistai 7. joulukuuta 2010

mitä päälle

Morsian on selaillut hääpukuvalmistajien sivuja ja etsinyt sitä unelmien pukua. Vielä sitä kuvaa täydellisestä puvusta ei ole löytynyt. Ohessa kuitenkin pukuja, joissa on paljon hyvää mutta valitettavasti niitä miinuksiakin.

+ hihat
+ kangas
- liian kapea malli

+ hihat
+ kangas
- malli
- nauha rinnuksen alla
+ A-linja
+ kangas
- ei hihoja

 + selkeys
+ rusetti
+ hihat
- avoin kaula-aukko

 

+ rusetti
+ kangas
- malli+ malli
+ hihat
- tylli
7 kommenttia:

 1. Oon koittanut tuota alinta ballerina-tyyppistä white onen pukua. Se oli aika jees, mutta kun laitoin päälleni Pronovias'n Alcanarin, unohtui tämä puku tyystin.

  VastaaPoista
 2. Hahhhaaa, mulla roikkuu muuten kotona kaapinovessa yksi kappale noita White One 176-pukuja (kuvissa toiseksi viimeinen puku). Se on päällä enemmän a-linjainen, kuin noi mainoskuvat antaa ymmärtää. Itse ostin siihen kolmekin eri vaihtoehtoa värillisiä silkkinauhoja, mutta lopulta käytin sitä ilman mitään nauhaa.

  VastaaPoista
 3. Eevakaisa. En tunnistanutkaan, että kyseessä sinun puku!! Jos päätyisin 176, niin minähän saan sen sinulta hyvään hintaan lainaan/ostettua? eikö? vai oletko puvun kehistänyt seinälle.? :)

  VastaaPoista
 4. Totta kai saisit sen hyvään sopuhintaan, turhaan minä sitä säilyttelen kotona, minulla ei ole sille käyttöä enää ;). Voit ilman muuta tulla katsomaan sitä tarkemmin ja koittamaan, joskin se on todennäköisesti liian iso sinulle (pienentäähän voi aina).

  Vaikka et haluaisi juuri kyseistä pukua, niin saa sitä silti tulla katsomaan ja sovittamaan! Ja kahvit saa kaupan päälle :). Livenä saa paremman käsityksen ylipäätään, että millaisia White Onen puvut ovat ja miltä tuntuu sen mallinen puku tai miltä tuntuu puku, jossa on esimerkiksi sisäänrakennetut luut yläosassa. Kannataa koittaa kaikki puvut, joita vaan pääsee sovittamaan. Sitten tietää kyllä, mikä on se oma.

  VastaaPoista
 5. Olen suunnitellut meneväni sovittamaan pukuja ensimmäisen kerran ensi keväällä. Niin kuin Eevakaisa sanoi, sitten sen vasta tietää minkälainen puku sopii itselleen.

  Eevakaisa - tulen mielelläni kylään!! Katsotaan sopiva aika joskus ensi vuodelle.

  VastaaPoista
 6. Oletko harkinnut puvun teettämistä?

  Teettämällä saa istuvan, mittojen mukaan tehdyn puvun eri vartalotyypeille. Taitava ompelija osaa tehdä puvun, joka imartelee kantajaansa, korostaa tämän parhaita puolia ja häivyttää mahdollisia ongelmakohtia. Toiveiden mukaan toteutettu, laatumateriaaleista tehty puku on yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Hintakin on usein kilpailukykyinen vastaavien valmispukujen kanssa.

  Järjestämme laatukankaiden erikoisliike Villisilkissä 17.3.2011 teemaillan hääpuvun teettämisestä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

  http://villisilkki.blogspot.com/2011/02/teemailta-haapuvun-teettaminen.html

  VastaaPoista
 7. Minulla on sama tilanne, mekkoa pitäisi alkaa suunnittelemaan.. Minä olen ajatellut kaksiväristä (valk/musta tai valk/viininpunainen) pukua.. :)

  T. Elisa (http://tulevarouva2012.blogspot.com)

  VastaaPoista