perjantai 27. heinäkuuta 2012

smokey eyes tavoite

Jotain tällaista tavoitellaan morsiamelle hääpäivänä.


kuvat: google

12 kommenttia:

 1. Onpas kivoja! Toi alin varsinkin on tosi nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siinä on jotain vaaleanpunaista, jota minunkin silmämeikkiin on tulossa.

   Poista
 2. Hassua, itsellä kaksi alinta kuvaa myös inspiksenä, mutta smokey eyes on jotain mitä en taas halua häihin. Se on aina niin katsojasta kiinni. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli häissä todella vahvat ja tummat smokey eyet. Yleensä en käytä ollenkaan niin voimakasta meikkiä, no enpä itse varmaan niin hienosti osaisikaan meikata. Alkuun mietitytti hieman että onko meikki liian tumma/rock/raju jne. Tykkäsin kyllä meikistä hurjan paljon mutta mietin että onko se minua, kun en arkena paljoa meikkaa.
  Näin jälkeenpäin olen todella tyytyväinen valintaan. Yleensähän häämeikki on helmiäinen, heleä ja kevyt. Onneksi meikkaajani tiesi mitä teki ja suositteli nimenomaan tummaa silmämeikkiä. Hääkuvia katsoessa en voisi olla tyytyväisempi meikkiin. Kerrankin silmät näkyvät kauniisti kuvissa ja meikki ei ainakaan kuvissa näytä ollenkaan liian vahvalta.

  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, itse haluan vahvat silmät, sillä yleensä en myöskään silmiäni meikkaa laisinkaan.

   Poista
 4. Morsiamen vamppi-look. Vaikka miksei se muka sopisi valkoisen puvun ja hunnun kanssa. Kuka nyt 2000- luvulla enää uskomuksia neitseellisyydestä miettii! Go for it!

  VastaaPoista
 5. Silmämeikki näyttää oikein hyvältä! Hienoa että joku uskaltaa laittaa räväkän ja erilaista meikkiä hääpäivänä! Oma suosikkini on keskimmäinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. erilainen?
   Mun mielestä vahva silmämeikki häämeikkinä on se kaikista käytetyin juttu. Oma suosikki on ylimmäinen. :)

   Poista
  2. Voi olla ihan otta että vahva silmä meikki on se yleisin, muistelen vain kun olin kaasona kolme vuotta sitten, niin silloin oli yleistä enemmänkin luonnollinen ja eloisa juhlameikki. Erittäinkin positiivista kun ollaan päästy räväkämpään suuntaan. Tietysti sellainen meikki kuin morsian :) Itse olen kyllä enemmänkin vahvan meikin kannalla kuin elovehnä-naaurintyttö look.

   Poista
 6. Just näin, turha sitä "tätien" mieliksi sievistellä. Hyvä silmä- ja ylipäätänsä meikki tekee ilmeikkäitä ja onnistuneita kuvia korostaen juhlapukua ja kampausta! Ja saa tuntemaan itsensä ekstrakauniiksi ja sulhasen huokaisemaan että "wow"!
  Onnellista ja hauskaa hääpäivää!

  Sama nimetön :)

  VastaaPoista