torstai 1. maaliskuuta 2012

etsinnässä vaaleanpunainen sukkanauha

Tämä morsian on kiertänyt morsiuspukuliikkeet, Changet, Lindexit, Sokokset, KappAhalit, H&M:t etsimässä vaaleanpunaista sukkanauhaa. Tuloksetta.
Paras vaihtoehto mitä olen tähän mennessä löytänyt on tämä Ebayn Hello Kitty- reisinauha. Ei hyvin mene tällä morsiamella. :)


Vinkatkaa siis kiltit, jos teitä tulee vastaan edes hiukan vaaleanpunainen sukkanauha.

12 kommenttia:

 1. http://www.etsy.com/listing/52738747/hot-pink-garter-set-white-sheer-all?ref=sr_gallery_15&sref=&ga_search_submit=&ga_search_query=pink+garter&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=FI&ga_search_type=all&ga_facet=

  Etsyssä on monta aika kivaa...

  Laitoin hakusanaksi pink garter.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei mahtavaa, kiitos!
   Ilmeisesti Etsystä uskaltaa tilata?

   Poista
  2. Joo uskaltaa.

   Olen tilannut sieltä paljon, ehkä liiankin paljon . :)

   Poista
 2. http://punanaamio.fi/tuote/5521/sukkanauha-paakallolla Minulle tulee tälläinen. Mutta on enempi ehkä pinkki. Ja itse olen ainaki saanut etsystä tilaamani, kannattaa katsoa aina myyjän palautteet ennen kuin tilaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. magee! Itse etsin tosiaan sellaista hennon vaaleanpunaista sukkanauhaa.
   Rupean tutustumaan paremmin tuohon Etsyyn ja palautteisiin - kiitos siis vinkistä.

   Poista
 3. Mä etsin myös vaaleanpunaista sukkanauhaa ja hyvä kun muistutit asiasta. Varmaan jostain ulkomailta se on kaivettava..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikkea "turhaa" sitä pitääkin muistaa häitäsuunnitellessa - onneksi on blogit kertomassa, että mitä kaikkea pitää tehdä

   Poista
 4. Mä en löytänyt mieleistä, joten äiti teki mulle sellaisen. Jos löytyy ketään joka on joskus istunut ompelukoneen ääressä, niin ei ole vaikea homma! http://www.youtube.com/watch?v=9_JRJi1Y9Wc

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitää siis laittaa kaaso E ompelemaan tämäkin :)

   Poista
 5. melkeen voisin laittaa pään pantiks että näin niinattaressa vaaleanpunaisen sukkanauhan.. en tiiä. tai sit siinä viereisessä liikkeessä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitääpä kattoa uudestaan, kun seuraavan kerran käyn Niinattaressa. kiitti.

   Poista
 6. Kangaskaupoista (esim. Eurokangas) löytyy kaikki tarvikkeet, jos jaksaa itse näperrellä. Oonpa joskus nähnyt siellä valmiitakin sukkanauhoja :)

  VastaaPoista