torstai 1. maaliskuuta 2012

vaaleanpunaisia vohveleita

Jos me ei oltaisikaan trendikkäitä eikä tarjottaisi hääkakun kanssa cupcakeja vaan vohveleita. Vaaleanpunaisia vohveleita. Morsiamelle tulee ihan lapsuus mieleen näistä.Aijotteko te tarjota hääkakun kanssa avecien lisäksi jotain?

kuva: Elizabeth Anne Designs

11 kommenttia:

 1. Me tarjoamme macaroneja ja konvehteja. :)

  VastaaPoista
 2. Moikka! Meillä oli hopeisia suklaakolikoita, joissa luki 'Just Married', Ferrero Rochers ja sydämen muotoisten vaahtokarkkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oih - teillähän on ollut vaikka mitä herkkuja, nam!

   Poista
 3. Onko tälläisiä vaaleanpunaisia vohveleita tarjolla Suomessa? Vois sopia meidänkin teemaväreihin. Muuten ei kyllä olla ajateltu kakun yhteyteen kuin karkkibuffet :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. apua, aika kultaa lapsuudenmuistot - suomalaisissa (pirkka, jyväshyvä jne.) vohvelikekseissä on yleensä vaaleanpunaista ainoastaan sisällä oleva täyte. Mistäköhän kokonaan vaaleanpunaisia vohveleita löytäisi?

   Poista
 4. Porkkanakakkua tekis kyllä mieli tarjota, ku se on meidän yhteistä superherkkua, mutta saan nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava idea tarjota omaa suosikkiherkkua. Ja porkkanakakut on yleensä niin tajuttoman hyviä.

   Poista
 5. Meillä oli makeabuffet, eli kahvi+avecin kanssa oli perinteisiä puolalaisia leivonnaisia, joita äitini rahtasi matkaansa ,) Oli ns. puukakkua (sekacz - kuningatar Bonan keksimä herkku poikansa häihin ,), unikonsiemenkäärekakkua sekä maustekakkua. Lisäksi kotimaisia ja ulkolaisia konvehteja. Tämän päälle tuli vielä kaasoni ystävän vartavasten meille suunnittelema herukkaunelmakakku (sacherpohja, valkosuklaamousse, punaherukkahillo..) Eli meillä syötiin makeaa enemmän kuin laki sallii. Kai se talvihäissä on sallittua. Kesähäissä olisi ollut överit jo pelkästä kakusta ,)

  VastaaPoista