tiistai 28. helmikuuta 2012

syömäään!

Kuulostaako herkulliselta?

 kuva: Janina Jaakkola

5 kommenttia:

 1. Tuleeko teille kasvisruokailijoita ja jos tulee niin onko heille joku oma menu esim. pääruoan osalta?

  Meillä oli kaksi kasvisruokailijaa ja harmitti kun molemmat tosi tylyyn tapaan ilmoittautumisen yhetydessä ilmoitti, että heille pitää sitten olla omat ruoat. Ärsyttää (PERIAATTEELLISISTA SYISTÄ) kun on kerran ihan oma valinta ja ei todellakaan kyse mistään allergiasta. Sitten vaaditaan kuitenkin, että muut valmistavat erityisesti heille suunnitellun menun.

  Olimme toisen kasviksen häissä pari vuotta sitten ja morsiusparista molemmat osapuolet olivat kasvisruokailijoita. Ei siellä kyllä meille liharuokalavaliota noudattaville ollut mitään varattu. Eli miksi kasvikset olettavat, että heidät huomioidaan, mutta he eivät kuitenkaan huomioi muiden ruokavalioita omissa juhlissaan? Siinäpä mietinnän aihetta ja kiinnostaisi kokemukset muilta.

  No, kyllä meillä tietty oli jo etukäteen mietittynä vaihtoehtoinen pääruoka kasvisruokailijoille, se on selvää. Mutta periaatteen vuoksi ärsytti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itseasiassa minä itse olen kasvisruokailija, kalaa tosin syön. Itseäni harmittaa kun "joutuu" tarjoamaan lihaa omissa häissäni. Mielestäni kasviksista ei saa riittävän juhlavaa pääruokaa, minkä vuoksi olemme ajatelleet tarjota lihaa vieraille (ja mahdolliset kasvisruokailijat syövät vaan sitten lisukkeita). Kesällä ei kuulemma saa varmuudella muuta kalaa kuin lohta ja lohi koetaan meidän suvussa arkiruoksi.

   Pitää keskustella asiasta vielä tarkemmin pitopalvelun kanssa, että mitä ehdottaisivat.

   Vaikeita juttuja, sillä kaikkia 100 vierasta ei pysty varmasti miellyttämään.

   Poista
 2. Ihan hyvä menu, söisin hyvällä ruokahalulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä, hyvä. :)
   Toivottavasti meidän vieraillekin maistuu.

   Poista