tiistai 5. kesäkuuta 2012

meidän hääkakku

Meidän hääkakustahan piti tulla tällainen.

Mutta tässä vaiheessa iski piheys ja kakusta tuleekin tämäntyyppinen, tosin meidän omalla logolla, vaaleanpunaisilla nauhoilla ja ilman lintuja.
Tyylikäs tämäkin.

 Eikö vaan?

14 kommenttia:

 1. Tuo alimmainen on mun ihan suosikki, tulee varmasti upea teidän teemaanne sopivilla elementeillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hyvä kuulla.
   Hauska nähdä millainen sinun suunnittelemasta logosta tulee kun se valmistetaan sokerimassasta. :)

   Poista
  2. Jännittävää! :)
   Mitenhän sitä teidän kakkua malttaa ees syödä ;)

   Poista
 2. Mä tykkään myös itseasiassa enemmän tuon alemman ulkonäöstä :) oliko noilla sitten ihan ratkaisevan paljon hintaeroa?

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. valitsemamme kakku on 6€/hlö, kun ylempi olisi ollut 7,5€/hlö. Eli meidän vierasmäärällä on kyseessä ihan merkittävä summa. Sillä rahalla saadaan ostettua paljon cavaa häihin. :)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä! Tyylikäs kakku. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana tulee teidän kakusta!
  Me haaveiltiin kans amerikkalaisesta. Saariston häämenun kakkuvaihtoehtoja taisi olla kolme, perinteinen kermakakku (joka oli ehdoton nou nou) ja mustikka-jugurttikakku sekä vadelma-valkosuklaakakku. Kysyttiin mitä maksaisi jos haluaisi amerikkalaisen kakun mutta kun lisähinta kakulle olisi ollut 7€/henki ja meillä oli yli sadan hengen häät päätettiin todellakin pysytellä menuun kuuluvissa kakuissa. Valittiin lopulta vadelma-valkosuklaa ja se olikin todella herkullinen. Esteetikon silmää vaan olisi miellyttänyt enemmän tuollainen amerikkalainen kakku. Hinta oli kuitenkin jotain niin älytöntä että se haave sai jäädä.

  -Tintti-

  VastaaPoista
 5. Ihanan näkösiä kakkuja. Olen aina vaan miettinyt että mitä tuolle tapahtuu kun sitä leikataan? Pitää kai aloittaa siis ylimmästä vai onko väleissä jotkut levyt tms :D (hieman tietämätön olen kakkujen suhteen, sori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en mä itse asiassa tiedä, onko välissä jotkut levyt. :)
   Mutta olen suunnitellut, että leikkaaminen aloitetaan ylhäältä. :)

   Poista
 6. Etiketin mukaan käsittääkseni kakun ylin kerros on vain hääparille. Ja tottakai jokaisen kerroksen alla on jonkinlainen lautanen.

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oikeesti? Koko kerros meille?
   Onneksi L:lle tuntui makia maistuvan eilen.

   Poista
 7. Kyllä, kakun ylin kerros on hääparille. Englantilaisittain ylin kerros on "fruit cake" -pohja, eli se säilyy vaikka vuosia, toisin kuin sokerikakkupohja. Se pakastetaan morsiamelle ja sulhaselle ja tarjoillaan sitten, kun ensimmäinen lapsi syntyy. Myös Suomessa ylin kerros on morsiamelle ja sulhaselle, mutta jos nyt oikein muistan, niin se syödään seuraavana päivänä (ei varmaan kauempaa säilyisikään, kun tehdään tavan "täytekakkupohjalla") Kakkua ei yleensä aleta leikkaamaan ylimmästä kerroksesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta miten sitä pystyy leikkaamaan tuosta keskeltä?

   Poista