maanantai 9. tammikuuta 2012

sulhanen aloitti puvun etsinnän

Sulhanen varasi itselleen sovitusajan Niinattareen.
Menevät ensi kuussa bestmanin kanssa etsimään vuokrapukuja.

Kun morsian kävi ostamassa oman pukunsa Niinattaresta, kerrottiin siellä tosiaan, että sulhasen pitää jo nyt alkuvuodesta mennä valitsemaan oma pukunsa, sillä häämme on suosittuun aikaan - ettei vaan jää ilman. Tämä oli todella hyvä tieto, sillä ainakin morsian oli kuvitellut, että sulhanen ja bestman menevät viikkoa ennen häitä vaan sovittamaan saketit myymälässä ja siinäpä se.

Jännittävää nähdä sitten alttarilla, että mitäköhän sulhanen on löytänyt itselleen päälle. Morsian toivoo, että sulhanen valitsisi saketin, mutta ilmeisesti pojat sovittavat myös bonjour pukuja.
On hän varmasti komea. <3

 kuva: Turo Tailor

6 kommenttia:

 1. kiitos vinkistä. meillä nimittäin myös on häät kesällä eikä todellakaan olisi käväissyt mielessä, että sulhasenkin pitäisi jo käydä pukua katsomassa. mä taas toivoisin, että sulhanen valitsis bonjour-puvun. :D

  VastaaPoista
 2. Kiva, että vinkistä oli apua lotta. Itse olin todella yllättynyt, kun kuulin, että sulhasen pitää mennä valitsemaan pukunsa näin hyvissä ajoin.

  VastaaPoista
 3. Täälläkin pitäisi saada jo jotain aikaiseksi pukujen suhteen. Saketti olisi miehellä mielessä, mutta kun jostain olisi revittävä sulhaselle ja bestmanille yhteinen aika lähteä pukuja sovittelemaan. Lisäksi sulhanen on palloillut vuokrattavien ja ostettavien pukujen välillä. Päätöksiä pitäisi siis pian tehdä tämänkin suhteen.

  VastaaPoista
 4. Nyt vaan Varpunen varaamaan poikien kalenterista yhteinen aika sovistusta varten, ettei heidän kalenterit täyty kaikesta muusta. Kivaa, kun miehetkin pääsevät kunnolla mukaan häähumuun.

  VastaaPoista
 5. Meillä on siitä ihana tilanne, että sulhanen on teettänyt itselleen upean Bonjour -puvun sisarensa häihin muutama vuosi sitten. Ja se sopii hänelle kuin nakutettu - ei siis tarvitse murehtia puvun vuokraamisesta! Ajattelimme, että vuokraamme hänelle sinne vain liivin ja ruusukkeen sitten väriteemaan sopivaksi.

  VastaaPoista
 6. Mitä mieltä olette sulhasen pukeutumisesta hääpäivänä tummaan pukuun?

  VastaaPoista