maanantai 9. tammikuuta 2012

pukuni on saapunut Suomeen!

Pukuni on saapunut jo Niinattareen!

Taidan kuitenkin mennä vasta vähän lähempänä häitä pukua sovittamaan, niin silloin tietää paremmin minkämallinen tämä morsian silloin on, jos pukuun pitää tehdä jotain muutoksia. Vaikka tavoitepaino on nyt saavutettu, pyrin kuitenkin laihduttamaan vielä n.3kg.

Pitääpä miettiä kenet otan sovitukseen silloin mukaan. Luultavasti ihanan äitini.

Mutta nyt se on todellista ja häät lähestyy kovaa vauhtia! Tuntuu, että muutenkin hääsuunnittelussa on kiireistä aikaa nyt vuoden vaihteen jälkeen, toivottavasti ei iske stressi. Oletteko muut huomanneet pientä painetta siitä, että kesä häät lähestyy kovaa vauvhtia ja isoja asioita on vielä päättämättä ja tekemättä?

4 kommenttia:

 1. Paineita? Voi kyllä! Pikku hiljaa asiat etenevät, mutta monet jutut tuntuvat junnaavan paikoillaan. Eniten pelottaa, että tällä menolla moni pieni yksityiskohta jää toteuttamatta. Hoen kuitenkin itselleni, että tässä on vielä yli puoli vuotta aikaa...

  Onnea puvusta! Sovitukset ovat aina niin ihania. :)

  VastaaPoista
 2. Itse olin Varpunen suunnitellut, että kun hääsuunnittelut aloittaa hyvissä ajoin, voimma tämän vuoden ottaa iisisti ja vaan fiilistellä tulevia häitä. Eipä taida tämä suunnitelma toteutua. :)Pieniä ja isoja juttuja vielä päättämättä, kuten esim. pappi olisi kiva.

  Pukujen sovittaminen on ihan parasta, joten en tiedä kuinka pitkään maltan olla menemättä sovittamaan ihkaomaa pukuani.

  VastaaPoista
 3. Meillä olis vielä vajaa pari vuotta aikaa tässä suunnitella, oliskos mitää vinkkejä mitä asioita kannattais hyvin ajoissa jo miettiä?

  VastaaPoista
 4. Minsu - nyt kun olette hääpäivän saaneet sovittua, niin seuraavaksi päätätte missä häitänne haluaisitte juhlia. Ravintola vai vuokrattavatila? Pitopalvelu? Omat juomat vai ravintolan? Sen jälkeen sitten muut isot jutut bändi, hääpuku, sormus, häämatka jne. Ja hyvä valokuvaaja kannattaa varata hyvissä ajoin, toisaalta teille ei ole tulossa kesähäät, niin valokuvaajilla on varmasti vapaampaa kalentereissaan talvisin. Iloa suunnitteluun teille!

  VastaaPoista