torstai 19. tammikuuta 2012

kukkakauppojen tarjoukset

Tässä yhteenvetoa saamistani tarjouksista. Tarjouspyyntö vaiheessa olisi auttanut paljon, jos olisimme tieneet mitä kukkia haluamme, kuinka paljon jne. En mä vielä osaa tällaisia asioita päättää! :)

Inbloom
soittivat tarjouspyyntöni perään ja keskustelut heidän kanssaan käynnissä

Form&Flora
morsiuskimppu 20€ ->
kaason kimppu 10€ ->
vieheet 8€ ->
kukka-asetelmat 25€ ->

Living Room
morsiuskimppu 80€ ->
kaason kimppu 30€
vieheet 12€ -14€

Kaivokukka Kamppi
morsiuskimppu 80€-250€
kaason kimppu 25€-50€
vieheet 10€-20€
kukka-asetelmat 2€-80€

Etelärannan Kukka Studio
morsiuskimppu 50€-150€
kaason kimppu 20€ ->
vieheet 10€-12€
kukka-asetelmat 5€ ->

Kukkahuone Arkadi
morsiuskimppu - hintatieto vaatii tarkempaa suunnittelua
kaason kimppu 25€-40€
vieheet 12,50€-16€
kukka-asetelmien hinta-arviointia vaatii tarkempaa tietoa kukista ja niiden määristä

Runebergin kukka
kutsuivat suunnittelupalaveriin floristin kanssakuvat kukkakauppa Inbloomin Facebook-sivuilta

8 kommenttia:

 1. Ompa aika huimat erot. :o
  Pitäisiköhän itsekin alkaa kyselemään...

  VastaaPoista
 2. Heippa,

  Meille tuli kukkakaupan kanssa järkyttäviä ongelmia. Kukkakauppamme on Espoossa ja antoi tarjouksen 80-120e hääkimpusta. Lopullinen hinta oli kuitenkin 220e ilman mitään välisummia. lasku tuli yllärinä, ei voi muuta sanoa! Riitahan siitä tuli ja paha mieli. Että hyvä idea kysellä kaikki kirjallisena j amieluummin vielä välissäkin kysellä, etteiu tule mitään yllätyskuluja tilausvahvistuksen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Kun kyselee hintoja niin kannattaa kyllä jo tietää, mitä haluaa, jolloin kukkakauppojen on helpompi antaa hinta-arvio. Sillä eihän esim. morsiukimpun hinta 20eurosta ylöspäin kerro vielä mitään.

  Bride - onpa ikävä kuulla. Aika huima hintaero heidän antamaan tarjoukseen.

  VastaaPoista
 4. Mä en tiedä yhtikäs mitään kun tulee noihin kukka-asetelmiin ja miten edes lähteä niitä tiedustelemaan, ideoimaan. Neuvoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse selailen jatkuvasti hääsivuja ja etsin referenssikuvia silmää miellyttävistä kukka-asetelmista. Samalla olen googletellut kehuttuja kukkakauppoja, joihin olen ollut yhteydessä ja pyytänyt tarjouspyyntöjä. Ammattitaitoisen floristin kanssa on lopulta varmasti helppo suunnitella omiin häihin sopivat kukat.

   Poista
 5. Bride, jolla oli kimppuongelmia!
  Liike ei voi sanoa mitä tahansa arvioksi ja lyödä hintaa reilusti isommaksi, noista on tapeltu ja siitä on ilmeisesti joku lakikin. En nyt muista tarkasti mutta olisiko ollut että lopullinen hinta voi olla max. 20prosenttia korkeampi kuin arvio. Eli älä maksa sitä enempää!

  VastaaPoista
 6. Kaksi vuotta myöhemmin kommentti tähän postaukseen, mutta ihan todella hyvä lista, meinaan parista noista yllämainitusta ottaa tarjoukset. (Inbloomiin, Form&Floraan sekä Livingroomiin jo mailattu ja kysytty suunnittelupalaveria) Iso kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hauska kuulla, että tästä blogista on vielä jollekin morsiamelle hyötyä. Inbloomia voin ehdottomasti suositella, sieltä saa erinomaista henkilökohtaista palvelua ja kauniita kimppuja. Ihania hääsuunnitteluita teille.

   Poista