lauantai 20. elokuuta 2011

sovitusajat varattu!

JES! Sain varattua sovitusajat morsiuspukuliikkeisiin. Aijon mennä Niinattareen ja Stilissimaan. Kaasot toivottavasti pääsevät mukaan makutuomareiksi. Ajankohta on vasta noin kuukauden päästä, joten morsian ehtii onneksi vielä hyvin paastoamaan. :)
Aijon mennä avoimin mielin sovittamaan ja luotan täysin ammattitaitoiseen henkilökuntaan, joka varmasti löytää vartalolleni ja persoonalleni sopivan puvun.
Tähän asti kun olen selaillut pukujen kuvia netistä olen tykännyt puvuista joissa on pitsiä ja hihat. Ja ehdottomasti ei juttuja ovat olleet kiiltävä kangas, kermakakkumaiset laskosteet ja rypyt sekä strasssit ja kimalteet.
Molemmat liikkeet pyysivät, että käyn heidän sivuillaan katsomassa etukäteen pukuja ja ottamaan ylös suosikki pukujen nimet.

Tässä yksi suosikki Stilissimalta:

9 kommenttia:

 1. Hei Heidi, hienon puvun olet Stilissimasta bongannut! :) Itse ymmärtääkseni olin ensimmäinen joka sitä sattui sovittamaan ja olen myös aika myyty tuolle ihanuudelle. Hääpäiväkin meillä on näköjään sama, joten hassuja yhteensattumia :)

  VastaaPoista
 2. Klikkasin itseni heti lukijaksi, kun löysin toisen ensi vuoden morsiamen ja vielä näin ihanan blogin. Ihanaa hääpuvun metsästystä! :)

  VastaaPoista
 3. LaSit - hauska sattuma! Mikä puvussa jäi mietittymään? Vai oletko mahdollisesti päätymässä kyseiseen pukuun?

  VastaaPoista
 4. Varpunen - kiva kun tulit seuraamaan blogiani. Taidanpa ruveta seuraamaan puolestani teidän hääjärjestelyitä. :)

  VastaaPoista
 5. Kyseinen puku on kyllä pyörinyt mielessäni useimmin sovitusten jälkeen. Mitään huonoa siinä ei oikeastaan ollut paitsi muistelisin sen olleen ivory ja haluaisin ehkä valkoisemman puvun. Ostopäätöstä en halunnut tehdä kun olin jo kesäkuun lopussa liikkeellä ja nähtävää oli vielä niin paljon. Uusi sovituskierros ja ostopäätös odottavat seuraavaa vapaata päivää kun on aikaa käydä katselemassa ja sovittamassa ajan kanssa. :)
  Jään odottamaan kokemuksiasi ja sitä miltä puku mielestäsi tuntui ja näytti päällä. Enjoy!

  VastaaPoista
 6. LaSit - onkin jännää tehdä viimeinen päätös minkä puvun hankkii. Uskon siihen, että tiedän kyllä sitten kun pistän sen oikean puvun päälle. Palataan siis asiaan...

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana hääpuku! Etenkin tuo alaosa, pidän tusta kerroksellisuudesta ja keveydestä. Tuo on aika näyttävä kun tuulessa nuo kerrokset ottaa ilmaa alleen.. Tykkään!

  -Jenni

  VastaaPoista
 8. Jenni - jännää päästä sovittamaan ja näkemään miltä kyseinen puku näyttää itsensä päällä. Kaunis puku kyllä.

  VastaaPoista