tiistai 23. marraskuuta 2010

unelmien morsiuspuku

Morsiamen unelmien morsiuspuku on ollut usean vuoden ajan tämä Morsmaikun puku. Kyseinen puku on selkeän yksinkertainen, tyylikäs, klassinen ja siinä olisi sitä jotain vaaleanpunaista.

Mutta, mutta morsiamen mielipide on hiukan muuttunut tämän syksyn aikana. Puvun mallin toivon edelleen olevan A-linjainen.
Mutta puvussa voisi olla enemmän pitsiä. Ja mieluusti pienet nätit hihat.
Tulen varmasti jatkossa kokoamaan blogiin uusia pukuihastuksia.

6 kommenttia:

 1. Pitsiä! Kannatetaan, pitsi on ihanaa ;). On kyllä kaunis toi Morsmaikunkin puku. Aika moniin pukuihin saa nykyään lisättyä väriä esimerkiksi noilla nauhoilla, sulle tulee valinnan vaikeus.

  Ei sitä tiedä, mikä puku osuu suoraan sydämeen ennen kuin menee testaamaan niitä oikeasti. Unelmien puku saattaakin olla ihan kaamea päällä ja joku tangolla roikkuva hirvitys ollakin aivan upea ja just Se puku...

  Hihallisia pukuja on muuten aivan älyttömän vaikea löytää!

  VastaaPoista
 2. joo pitsiä!

  Seuraavaksi rupeankin tutkimaan hyviä liikkeitä Helsingissä, johon olisi mukava mennä sovittelemaan pukuja ja josta saisi parasta palvelua.

  Hihat haluaisin lähinnä siksi, että ei tarvitsisi jännittää pysyykö mekko päällä juhlahumussa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihan totta muuten noi hihat, mun mekko vähän valahti tanssiessa, mutta ei onneksi liian alas :).

  Monet morsiusliikkeet on pieniä ja kiireisiä, minä sain parasta palvelua Stilissimasta ja Stockmannilta. Stockalla on mukava valikoima White Onen, Lillyn ja Pronoviaksen pukuja ja sinne saa mennä sovittamaan ilman ajanvarausta. Stilissimassa olivat tosi mukavia ja avuliaita pukujen sovituksen yhteydessä ja erittäin pitkähermoisia, kun valitsin tuntikaupalla kenkiä (koitin useamman kymmenen paria kenkiä ja tulin kahdesti vaihtamaan niitä ja lopulta lähdin tyytyväisenä kaksien kenkien kanssa...). Pitäisikin muuten käydä Stilissimassa värjäyttämässä molemmat kengät.

  VastaaPoista
 4. Kiitos morsiuspukuliike vinkeistä!
  Puvun osto on sen verran tärkeä juttu, että toivon saavani erinomaista palvelua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Tiedätkö Morsmaikun kyseisen puvun hintaa? Olen itse todella kiinnostunut puvusta ja olisi kiva tietää paljonko se suurinpiirtein maksaa.

   Mukavia hääjärjestelyhetkiä! Tulen varmasti vierailemaan täällä jatkossakin :)

   Poista
 5. Heidi - itseasiassa en edes tiedä mitä kyseinen puku maksaisi. Kävin kerran Morsmaikun liikkeessä, mutta kyseisen tyylisen puvun hintaa en ymmärtänyt kysyä. Liikkeeseen vaan rohkeasti katselemaan minkälaisia pukuja heillä tällä hetkellä on ja mitä ne kustantavat.

  VastaaPoista