tiistai 14. kesäkuuta 2011

täydellisen flakkasormuksen metsästys

Viime aikoina morsian on aina tilaisuuden tullen käynyt vilkuilemassa sormuksia eri liikkeissä. 
Etsinnässä on valkokultainen flakkasormus, jossa timantit on upotettu riviin. Mieluusti sormus saisi olla yhtä leveä kuin kihlasormukseni, eli noin 3mm.
Tähän mennessä morsianta miellyttävää sormusta ei ole löytynyt. 

Kävin tänään eräässä liikkeessä tilaamassa nähtäväksi Sandbergin M-166w-sormuksen. Kuvassa sormus näyttää täydelliseltä, toivottavasti myös luonnossakin. Se selviää muutaman päivän sisällä.

4 kommenttia:

 1. Minkäkokoista sormusta etsit? Minä ostin tuon M-166w helmikuussa 2010, etukäteen, tyhmä kun olin. Häät ovat vasta vuoden päästä! Tykkäsin tuossa M-166:ssa siitä, että timantit tulevat kivasti esiin tuolla istutuksella. Nyt haluaisin kuitenkin vastaavan, mutta allianssin... voi Luoja tätä meikäläisen päättämättömyyttä. Mutta, anyway, jos kiinnostaa, minulla olisi myynnissä tuo sormus kokoa 15,5 (koon muuttaminen mahdollista). Somusta ei siis ole pidetty sovittamisen jälkeen sormessa ollenkaan. Kuitti ja aitoustodistus ynnä muut tilpehöörit löytyy totta kai.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: täytyy ensi viikolla käydä nyt katsomassa, miltä M-166W näyttää luonnossa ja samalla katsoa oma sormenkokokin. kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. OK. Muuten, vinkkinä sormuksen koon mittaamiseen, että sormien koko vaihtelee yllättävän paljon kesällä ja talvella. Itselläni ainakin yksi viime kesänä ostettu sormus ei meinannut pysyä sormessa talvella! Harmittaa, kun myyjä ei tätä ymmärtänyt kertoa.

  Mutta tuo Sandbergin M-166 on kyllä ihana. Itseä tosiaan alkoi vain se allianssi-malli kiinnostaa enemmän. Jos sormuksen ostamisesta haluat keskustella, niin laittele spostia: maija_uusikokko@hotmail.com.

  VastaaPoista
 4. Kävin katsomassa M-166 livenä. Se on kyllä täydellinen! Mutta uskallanko tehdä päätöksen jo nyt?

  VastaaPoista