tiistai 10. heinäkuuta 2012

Studio Pinkki - morsiuspari kasvohoidossa

Sekä morsian että sulhanen ovat lähiaikoina käyneet kasvohoidossa Studio Pinkissä. Kauneus- ja Kynsistudio Pinkki on täydenpalvelun kauneushoitola Helsingin Itäkeskuksen Kauppakeskuksessa.

Olemme molemmat käyneet ultaäänellä tehtävässä ihonsyväpuhdistuksessa. Hoito käsittää pintapuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen.
Morsian on käynyt hoidossa nyt kahdesti, ensimmäisen kerran kesäkuun alussa ja toisen kerran tällä viikolla. Sulhanen on niin komea, että hänelle riitti vain yksi kerta. 
Kasvohoidot ovat olleet ihania hetkiä rentoutumiselle kaiken hää- ja arkihässäkän välissä. 

Morsiamen suosikkikosmetologi Anne suositteli seurailemaan, josko morsian tulisi vielä hääviikolla heleyttävään ja kosteuttavaan kasvohoitoon, mutta ei nähnyt sitä välttämättömäksi. Jos olet menossa hoitoihin Pinkkiin, niin morsian suosittelee ehdottomasti Annea, joka on miellyttävä, ammattitaitoinen ja ystävällinen tekijä.

Nyt vaan jatkamme kasvojen puhdistusta, kuorintaa ja kosteuttamista kotikonsteilla häihin asti. Ja toki sen jälkeenkin. Seuraavan kerran morsian menee kasvohoitoon hieman ennen joulua, tai kun ensimmäiset pakkaset tulevat. 
Sulhanen on menossa Pinkkiin käsihoitoon vielä hääviikolla. Kehtaa sitten esitellä sormusta häävieraille hyvin hoidetuista käsistä.

1 kommentti:

  1. Voin myös suositella paikkaa! Kävin ottamassa siellä itse tosi kauniit rakennekynnet häihin :)

    VastaaPoista