keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

hääpuku kotiutui

Morsian kävi tänään kaason kanssa hääpuvun loppusovituksessa Niinattaressa. Sovituksessa oli mukana kaikki härpäkkeet - kengät, alusvaatteet, oma alushame ja korut.
Puku oli edelleen upea. 
Ompelimossa oli tehty pukuun pieniä muutoksia poistamalla helmasta morsiamen mielestä halvannäköisiä koristeita, joten puku on nyt entistä näyttävämpi.

Nyt puku odottaa hääpäivää kotimme lastenhuoneessa.
 
 Ja sulhanen lupasi olla avaamatta pukupussin vetoketjua.

8 kommenttia:

 1. Mä oon miettiny mihin mä aikanaan säilön puvun, koska mun sulho ei malttais olla luuraamatta pukua :D

  Onnea puvusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uhkailin sulhasta kaikenmaailman huonolla onnella ja vanhoilla uskomuksilla, jos hän menee katsomaan hääpukua ennen hääpäivää. :)

   Poista
 2. Mä vielä odotan, ehtiikö mun puku ajoissa vai pitääkö etsiä joku toinen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jännittävää siis sinulla.

   Juuri tänään Niinattaressa mietin, että miten mukavaa olisi päästä aloittamaan hääpuvun etsintä alusta ja sovitella kaikenlaisia ihanuuksia. Eli ehkä sinun pitää lähteä sovistuskierrokselle, ihan varmuudenvuoksi.

   Poista
  2. Puvun löytäminen oli niin hankalaa, etten ihan helpolla haluaisi enää ryhtyä etsimään toista, mutta mielessä on kyllä käynyt, josko kuitenkin pitäisi käydä katsomassa jotain.. Harmittaa, että alun perin peruin sopimani ompelijan. Nythän mulla olisi jo oma kaunis hääpuku valmiina, mutta ei.

   Poista
  3. kaikki asiat ratkeavat kyllä yleensä parhain päin, joten varmasti sinulla on mieluisa hääpuku hääpäivänä. Ja muistaa, että tärkeintä päivässä on kuitenkin te kaksi.

   Poista
 3. Hui, siellä se odottaa, aika jännittävää. Juuri jokin päivä ajattelin, että miten aika on mennyt nopeasti ja ihan pian on jo teidän päivä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä!
   Aika on mennyt ihan mielettömän nopeasti.
   Yritämme kovasti muistaa nauttia tästä odotteluajasta, sillä viikot menevät ihan mieletöntä vauhtia ja pian on meidän hääpäivä.
   Ja hääpukuni on upea!

   Poista