perjantai 1. kesäkuuta 2012

pöytä- ja istumajärjestyksen pohdintaa - apua!

Mitenköhän ne pöydät pitäisi juhlapaikalla laittaa?
Tavoitteena, että kaikki näkisi kaiken hyvin.
Ja morsiuspari ei tule istumaan missään erillisessä pöydässä vaan läheisten vieressä.

Juhlapaikan sivuilla oli muutama ehdotus pöytäjärjestyksestä.Meille tulee luultavasti 4 pitkää pöytää, jotka on toiste päin kuin ylimmäisessä kuvassa, tai sitten 8 hengen pöytiä siellä täällä tilaa. Ehkä saamme tähän jonkun päätöksen kun käymme Tenaljissa tässä kuussa.

Ja sitten kun ollaan saatu päätettyä miten pöydät asetellaan, niin sitten päästään itse asiaan eli istumajärjestykseen. Voisisikohan sen teon ulkoistaa esim. kaasoille?
Istumajärjestyksestä infoaminen juhlapaikalla tapahtuu vieraille aikanaan jotenkin näin:9 kommenttia:

 1. Meillä pohditaan tällä hetkellä ankarasti istumajärjestystä ja miten pöydän sijoitettaisiin... Vaikeaa!! Todellakin delegoi kaasolle, itsellä menee ihan kohta järki tähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä tiedän jo nyt, että tää tulee olemaan hääjärjestelyiden isoin ponnistus. Mutta eiköhän tästäkin selvitä. Kaikki muutkin ovat selvinneet. Se tieto lohduttaa. Ja häästressi ei sovi minulle, joten en aijo tästäkään asiasta stressaantua.

   Poista
 2. Mielelläni autan :) eli kun tuntuu siltä että alkaa stressitaso nousemaan niin paperit mulle vaan.Kyllä mä kaikille paikat löydän.

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Näitä kaikenlaisia pieniä verenpainetta nostattavia asioita tuntuu valitettavasti ilmenevän...

   Poista
 3. Ulkoista vaan kaasoille :) Ja hei, aika harva muistaa myöhemmin missä on milloinkin istunut ja illan edetessä kukaan tuskin edes istuu siellä missä pitäisi. No worries!

  -a-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varo vaan kun rupeamme keksimään teille to do-listaa. :) Meidän mielestä hyvä istumajärjestys on olleellinen osa onnistuneita juhlia - kyllähän se jää vieraille mieleen ketkä kuuluivat samaan pöytäseurueeseen.

   Poista
 4. meillä on tehty kaason kanssa yhdessä, kun mä voin kertoa kuka ei tuu toimeen kenen kans ja keiden on ihan pakko olla samassa pöydässä. hermohan tässä menee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, mietin myös, että kokonaan emme voi tätä ulkoistaa kaasoille, juuri tuon vuoksi, että eivät tunne kaikkia henkilöitä henkilökohtaisesti.

   Poista
 5. en itse laittaisi ketään muuta laatimaan istumajärjestystä, sillä ainoastaan minä tunnen kaikki vieraat, ja tiedän, keillä saattaisi jotain juttua löytyä keskenään. Se on myös yllättävän suuritöistä puuhaa, enkä raaskisi innokkaimmaltakaan kaasolta moista panosta vaatia. Ja jos vaatisinkin, niin silloin en mielestäni saisi hänen laatimastaan järjestyksestä valittaa, vaikkei se minua sattuisikaan miellyttämään.

  Olen myös siitä täysin samaa mieltä, että on todella tärkeää, kenen viereen sattuu juhlissa istumaan. Jos juttu ei todellakaan luista vieraiden välillä, tekee se juhlien tunnelman ankeaksi, eikä sellaisissa juhlissa kukaan viihdy. Tietysti avokätisempi juoman tarjoilu saattaa toimia hyvänä "jään rikkojana" :)

  VastaaPoista