tiistai 5. kesäkuuta 2012

parranajo sulhaselle

Sulhanen on myös mielestäni ansainnut pientä hemmottelua ennen häitä. Jos hääpäivämme aamun aikataulu ei olisi niin tiukka, niin mielestäni olisi mahtavaa, jos sulhanen pääsisi perinteiseen parranajoon ennen hääjuhlaa.


Nopealla googlettelulla ainakin GROOM Helsingin Kalevankadulla tarjoaa partapalveluita:
GroShave – Amerikkalainen parranajo
Hemmottele itseäsi tällä klassisella parturipalvelulla. Palvelu sisältää lämpimät ja kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon sekä kasvohieronnan. (kesto n. 45min)
GroShave Premium – Premium Amerikkalainen parranajo
Miehelle, jolle vain paras on kyllin hyvää! Hemmottele itseäsi tällä yleellisellä parturipalvelulla. Palvelu sisältää kasvojen kuorinnan, lämpimät ja kylmät pyyhkeet, parranmuotoilun, veitsiajon, pitkän ja rentouttavan kasvohieronnan hieronnan öljyllä ja After Shaven. (kesto n. 60min)

Mitä muuta hemmottelua sulhanen voisi mielestänne kokea hääpäivän aamuna?
Onko sulhaset menossa esim. meikkiin hääpäivänä? 


4 kommenttia:

 1. Voin suositella Groomeja lämpimästi (tai siis mieheni suosittelee)! Niitähän on Helsingissä useammassakin paikassa (kaikilla vähän eri tyyli). Meillä on tarkoituksena, että sulhanen käy hääpäivänä groomissa laitattamass ahiukset ojennukseen ja haivenet kuriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mukava kuulla. Pitää taikoa lisää aikaa hääpäivälle, että sulhanen ehtisi tähän. Ettei sulhasen tarvitsisi olla naama verillä alttarilla, kun on itse parran ajanut. :)

   Poista
 2. Meillä sulhanen on menossa kasvohoitoon muutama viikko ennen häitä. Hän käy muutenkin n. 2-3 kertaa vuodessa kosmetologilla (jäänne akneajoista). Hääpäivän aamuna sulhanen tuskin menee mihinkään hoitoihin/hemmotteluun. Parturi ja hammashoitaja edellisellä viikolla sekä omatoiminen parranajo riittävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitääkin muistuttaa meidän sulhasta, että varaa tuon parturin...

   Poista