lauantai 9. kesäkuuta 2012

morsiamen ällötys itseään kohtaan

Morsian kävi eilen ostamassa alusvaatteet hääpäivää varten. Itkuhan siellä sovituskopissa pääsi itseinhon vuoksi, kun löllöä riittää vielä jokapaikassa kehoa. Allit löllöö, vatsalihakset on jonkun ihran alla, selkäläskit näkyy puvussa ja kaksoisleuka kaunistaa naamaa. Tulipa todella kauniin morsiamen olo.

Mutta onneksi häihin on vielä aikaa. Tilannetta ehtii vielä parantamaan. 
Launtai aamun olin suunnitellut alkavan kovalla juoksulenkillä, mutta sateen vuoksi (jep, sen verran hienosteleva olen, että sateessahan en juokse :) ) päädyin kotitreeniin. Tein tämän videon 4x läpi ohjeiden mukaisesti. Kuuma tuli ja sulhanen joutui kuuntelemaan morsiamen kiroilua.


Tehkää perässä - suosittelen!
Tästä on hyvä jatkaa!

18 kommenttia:

 1. No kuka niitä näkee..nehän on hääpuvun alla ;)Itsekin luulin että olisin toooosi tiukalla dieetillä viimeseen asti..totuus on että haluan ELÄÄ myös ne jäljelle jäävät 364 päivää vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienot alusvaatteet näkee minä ja sulhanen, mutta läskit valitettavasti kaikki.
   Ja minun mielestä elää voi muullakin tapaa kuin pelkällä epäterveellisellä syömisellä.

   Poista
  2. Jees samaa mieltä..mäkin syön aina suht terveellisesti ja ohjaan jumppaa ym ja oon normaalipainoinen mutta en sitten juuri ennen häitä viittiny ottaa mitään megakiriä kun ajattelin että kelpaan kaikille ihan tälläsenä sitten kuitenkin..

   Poista
 2. ..tai no siis joo..siksi ostinkin omani pahemmin sovittelematta :) ja kyllähän siellä pukukopissa tulee niin masis olo..jotain vikaa varmaan valoissa :) mutta niinkuin Casseykin sanoo..absot tehään keittiössä eli ruokavalio merkkaa viel enemmän kuin noi jumpat. Tsemppiä! T. viikko enään mulla...

  VastaaPoista
 3. Mä kysyin mun puolisolta, haluaako hän minun ostavan jotain erityisiä hääalusvaatteita vai ollaanko vaan alasti? Hän vastasi, ollaan alasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minäkään en olisi tarvinnut välttämättä hääpuvun alle rintaliivejä, kun on niin tukeva, mutta olen niin arka, että tuntisin itseni liian alastomaksi.
   Mulla ei ole ikinä ollut näin kauniita alusvaatteita - tuntuu kyllä naiselliselta.

   Poista
 4. Jos löllöä haluaa pois niin suosittelen kahvakuulareeniä,sen kun tekee oikein niin on kyllä tehokasta! Ja jos painoa haluaa nopeeta pois niin Dukan dieetti on kyllä tehokas. Siinä paino laskee nopeaa niin saa sit lisämotivaatiota jatkaa terveellistä elämäntapaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutta -dieetti tehoo kans. Ja kaikki painoharjoittelu, tuossa kahvakuulassa tulee keskivartalo kaupan päälle ;)

   Poista
  2. hyvä kun muistutitte tuosta kahvakuultatreenistä, en olekaan sellaisessa ollut moneen viikkooon - kiitos.

   Poista
 5. Kiitos jumppalinkistä, ihan sairaan raskasta!! Ajattelin että itsekin vetäisin pari kiekkaa, mutta enhän mä jaksanut edes yhtä. :D Asutaan vielä kerrostalossa niin ei noi hypyt oikein sovi tälläselle norsulle.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ole hyvä. tällaiset videot on just hyviä, kun ei tarvii lähteä erikseen mihinkään kuntokeskukseen jumppailemaan.
   Itse kanssa mietin, että meidän alakerran mummo on varmaan kummissaan kun vetelin aamujumpat tömisten.

   Poista
 6. Musta tuntuu että häästressipeikko nostaa siellä nyt vähän päätään. Itsellä oli toisinaan hyvin samanlaisia ajatuksia vaikka raskauskilot olivat hyvin karisseet ja raskautta edeltävä tavoitepaino saavutettu niin silti kaiken häästressin ja väsymyksen keskellä itseinho nosti päätään. Etenkin silloin kun treeneistä oli luistanut ja oli tullut herkuteltua.
  Omasta puolestani voisin hehkuttaa Jutan Go Fat Go-dieettiä. Sain sillä vajaassa kolmessa kuukaudessa 6 kiloa rasvaa pois. Muutos oli melkoinen ja kyllä huomasi kiinteytyneensä ja lihasmassa erottui paremmin. Kahvakuulo on myös tosi jees ja sillä saa kyllä tehokkaan treenin. Sä olet kuitenkin laihduttanut jo tosi paljon mikä on aivan mahtava suoritus. Me naiset ollaan vaan aina tällaisia että ollaan tuskin koskaan itseemme tyytyväisiä. Sulhasesi mielestä olet varmasti maailman kaunein ja ihanin nainen vaikket saisikaan laihdutettua niin paljon kuin tavoittelet. Tsemppiä kuitenkin kiinteytykseen, suosittelen tosiaan Go Fat Gota, sitä kun noudattaa niin varmasti tulee tuloksia.

  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en niin haluaisi myöstää, että häästressiä olisi ilmassa. Pitää yrittää muistaa, että olen saavuttanut tavoitepainoni. Ja varasin heti tänään vuoroja kahvakuulatunneille. :)
   Ja kyllä sulhanen yrittää vakuutella, kuinka ylpeä on minun laihdutusurakasta.

   Poista
 7. Älä stressaa, oot varmasti tosi upee ja sulhasen mielestä kaikkein kaunein!
  -jenna

  VastaaPoista
 8. Nyt oli kyllä liikkeessä huono peili. Sussa ei ole grammaakaan liikaa eikä löllöstä tietoakaan. Itsetunto ei vaan taida olla päivittynyt uuden peilikuvan muotoiseksi!

  -a-

  VastaaPoista