keskiviikko 30. toukokuuta 2012

polttaripäiväni

Vaikka polttareistani on kulunut useampi päivä, olen edelleen ihan sekaisin onnesta ja kiitollisuudesta. Miten paljon tytöt olivatkaan nähneet vaivaa minun vuokseni. Ja parasta oli se miten paljon minua huijattiin, että polttaripäivä pysyi loppuun asti minulta salassa.

Polttarivuorokausi meni suurin piirtein näin:

Olin sopinut, että lähden lauantaina toisen kaasoni kanssa tiettyyn tapahtumaan. Kun puhelin soi, ajattelin, että kaasoni ilmoittaa, että milloin hän olisi valmis lähtemään. 
Puhelu menikin näin:
Kaaso: "Asia on nyt kuule Heidi niin, että sinulla on polttarit tänään".
Heidi: "Eihän ole."
kaaso: "Onhan. Sinulla on nyt puoli tuntia aikaa pakata kamat, ennen kuin kyyti tulee sinut pihasta hakemaan. Pakkaa reppuun passi, yöpymiskamat ja mekko, sitä varten jos et hyväksy meidän valitsemaa mekkoa. Laita päälle housut ja tuulenpitävä takki." 
Heidi: "Joo, selvä"

Kamat kasaan ja menoksi. 
Kun moottoripyörä kurvasi eteeni pihassa, en meinannun uskoa, että pääsen sen kyytiin.
Kypärä päähän ja kaasua.
Voi kulkaas miten nautinkaan kyydissä vauhdista, maisemista ja auringon paisteesta. Toki mietin, että mihin kyyti minut vie.
Ajelun jälkeen päädyimme Helsingin keskustassa puistoon, jossa kaikki ihanaiset olivat odottamassa.
Itkua, naurua ja halauksia.
Samalla paljastettiin, että moottoripyörän kuski oli nuoruuden ihastukseni, jonka kanssa aikoinaan jopa pikkasen styylattiin - mahtavan suloinen juttu mielestäni.
 

Sitten minut puettiin. Ja luonnollisesti vaaleanpunaiseen asuun.
Ja kainaloon sain oman Antti Tuiskun.
Parhautta!Ainut asia mitä olin ennakkoon omilta polttareiltani toivunut, oli aurinkoinen piknik kaikkien ihanien kanssa. Ja sen sainkin heti.
Syötiin siis brunssi kuohuviineineen ja mansikoineen auringon paisteessa. Mikä onni, että sää suosi polttaripäivää.


Brunssin ja välietappien jälkeen, päädyimme sirkuskoulu Circus Helsinkiin.
Parituntisen aikana opimme mm. jongleeraamaan, naurallakävelemään, heittämään kuperkeikkoja ja kärrynpyöriä, tekemään ihmispyramidin, heittämään veitsiä yms. Hauskaa! Ja jokainen sai varmasti kokea olevansa jossain hyvä. Morsian loisti veitsenheitossa ja nuorallakävelyssä- kuten kuvasta näkyy.


Sirkuskoulutusta siirryimme tiettyihin kokoustiloihin saunomaan, syömään ja juomaan. 
Ennen illan kaunistautumista morsian pääsi vielä hemmoteltavaksi itämaiseen hierontaan. Olipas ihanan rentouttavaa ja ajatukset olivat jo tulevassa Balin häämatkassa.

Pynttäytyneinä prinsessakruunut päässä lähdimme vielä juhlimaan laivalle.
Viking XPRS- laivalla tanssimme aamu tunneille asti.
 

10 kommenttia:

 1. Oih, kuulostaapa ihanalta! :) Mä olen kans niin höntti, et mulle kelpais laivaristeilypolttarit! :D Jännittää jo ihan sikana, et mitä tytöt keksii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi risteily oli just hyvä päätös polttareille. Kyseessä sellainen pelkkä bileristeily - lähtö joskus myöhään illalla ja paluu seuraavana aamupäivänä. Parasta oli, että koko porukka pysyi kasassa, toisin kuin maissa joku olisi voinut lähteä kesken juhlinnan kotiin nukkumaan.

   Poista
 2. Kuulostaa mahtavilta polttareilta. Meidän häitä juhlittiin lauantaina Klippanilla ja satuin katsomaan ikkunasta ulos juuri kun Viking Express lipui ravintolan ohi aivan lähietäisyydeltä. Hassua, te olitte siellä silloin bailaamassa. :) Kun on seuranut joitain blogeja yli vuoden päivät tuntuu joskus kuin melkein tuntisi blogin kirjoittajan. Omituista. Sitä vain ilahtuu ja innostuu tuntemattomien ihmisten onnesta, ihmisten joita ei ole koskaan tavannut mutta on blogin kautta kuitenkin seurannut heidän elämää ja etenkin hääblogeissa päässyt mukaan myös niihin elämän suurimpiin ja onnellisimpiin päiviin. Se on mahtavaa!

  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan ihailtiinko me Klippania puolestaan hytin ikkunasta ja laivankannelta sekä mennessä että tullessa.
   Ja siellä te silloin tanssitte häitänne parasta aikaa. <3

   Itse ainakin oli onnenikukkuloilla lauantaina ja niin varmasti sinäkin.

   Poista
 3. Voi kuulostipa kivalta ja hyvinkin sinun oloiselta (kun on blogia lukenut). Mulla polttarit tiedossa tulevana lauantaina, ja saas nähdä mitä luvassa... Multa ei siis polttarit pysyneet salassa, kun oma äitini meni päivän paljastamaan. Kiva päätös olis mustakin tuo risteily :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mutta onneksi, et varmaankaan tiedä mitä launtaina tulee tapahtumaan, vaikka päivän jo tiedätkin. Nauti launtaista - sitää tulee ihan mieletöntä varmasti ja aika kuluu aivan liian nopeasti.
   Itse ainakin tykkäsin ihan mielettömästi.

   Poista
 4. Oi vitsi, kyllä mullekin kelpaisi tuollaiset polttarit! Ja toi risteily!<3

  Ihania ystäviä sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ystävät ja polttarit on ihan paras yhdistelmä!

   Poista
 5. Meidän polttarit oli maailman hirveimmät ! kateellisena aina lueskelen näitä ihania polttarijuttuja. meillä kaaso ei hoitanut mitään, eli polttarimme vietimme lähikuppilassa -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ikävä kuulla. Toivotaan, että kaasosi panostaa/panosti enemmän hääpäivään.

   Poista