maanantai 28. toukokuuta 2012

morsiamen ja kaasojen kimput

Palaveri Inbloomissa lähestyy ja tällä hetkellä päässä pyörii pitkälti kukkajutut.

Pitääkö kaikilla olla samanlaiset kimput?
Morsiamelle isompi kimppu ja kaasoilla pienemmät?
Kaikilla vaaleanpunaiset kimput vai vaan morsiamella?
Samoja kukkia vai eri kukkia kimpuissa?

 

kuvat: Elizabeth Anne design & Style me Pretty

9 kommenttia:

 1. jos kaasoilla on samanlaiset puvut niin sitten mun mielestä samanlaiset kimputkin, mutta jos puvut on erilaiset voi musta kimputkin olla erilaiset, mutta samanhenkiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaasoillani on ainoastaan samanväriset mekot, mutta muuten ihan erilaiset. Äh, en tiiä mitä haluan.

   Poista
 2. Eräs floristiksi tunnustautunut lukijani taisi joskus mainita, että morsiamen kimpun pääkukkaa (jos sellainen on) ei tulisi oikeaoppisesti käyttää esim. pöytäsommitelmissa tai kaasojen kukissa. Mutta tuostakin vissiin joustetaan paljon nykyään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muistan myös tämän säännön. Ehkä tästä säännöstä tulee se punainen lanka.

   Poista
 3. Meillä kaasojen kukat korvattiin lyhdyillä.

  VastaaPoista
 4. Me poiketaan säännöstä: meille tulee kaikille samaa kukkaa. Minulle iso pisarakimppu, ja tytöille sit pienemmät pallokimput.

  VastaaPoista
 5. Meillä oli pöytäkimpuissa vain ruusuja, valkoisia ja vaaleanpunaisen eri sävyjä. Minun kimppuni taas oli kasattu ruusuista ja pioneista. Kimppu oli pääpainoltaan valkoinen, valkoista ruusua ja pionia mutta sekään oli laitettu myös muutamia haaleanvaaleanpunaisia ruusuja ja pioneita. Ah, se oli niin kaunis. Kaason kimppu taas jäljitteli morsiamen kimppua mutta kun morsiamen kimppu oli hyvin vaalea kokonaisuus oli kaasolla taas astetta pinkimpi. Kaason kimpussa oli ruusuja ja pioneita mutta kimppu oli selkeästi morsiamen kimppua pienempi. Meillä oli kyllä suunnittelupalaverissa puhetta että vain morsiamen kimppuun tulee pioneja. Ei pöytäkukkiin eikä kaason kimppuun. Tämän olivat ilmeisesti unohtaneet. No, onneksi asia ei minua suuresti harmittanut. Kaikinpuolin kukat olivat muuten oikein onnistuneet ja juuri sitä mitä toivoinkin.

  -Tintti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa hyvältä - sama värimaailma, mutta kimpuissa hieman eroja.

   Poista