torstai 10. toukokuuta 2012

häätanssitunnilla tanssikoulu Studio High Heelsissä

Meillä on kotona rullattu matot syrjään, sillä täällä harjoitellaan häätanssin askeleita. 
Kävimme tosiaan alkuviikosta ensimmäisellä häätanssitunnilla Studio High Heelsissä. Hehkutinkin heti tanssitunnin jälkeen, että High Heelsin ammattitaitoisista opettajista me saimme Susa Matsonin. Siinäpä mukava opettaja!


Menimme tanssitunnille vähän sillä asenteella, että tanssitaan tässä nyt hiukkasen, mutta tunnin jälkeen molemmat oli hiestä märät. Eli seuraavalla kerralla pakkaamme treenikamat mukaan. Meno olikin yllättävän vauhdikasta! Olimme ottaneet tunnille mukaan potentiaalisen häätanssikappaleen, jonka tahdissa pitkälti tanssimme.
Vaikka tunti meni ihan liian nopeasti mukavissa tunnelmissa, opimme kuitenkin jo paljon - tanssin perusaskeleet, liikkumista ja pyörimistä.


Ja olisitte nähneet sulhasen - voi suloisuutta, kun hän haki tunnilla piilossa olevaa rytmitajuaan. Susa se jaksoi kuitenkin kärsivällisesti opastaa sulhasta tanssinsaloihin. Morsian luonnollisesti oli alusta asti ihan priimusoppilas. :)
Tässä kuvia opettajasta ja oppilaasta.
 
 
 


Studio High Heels sijaitsee Helsingissä Eirassa - spora menee kätevästi ihan oven eteen. Tanssikoulun tilat ovat ihanan kauniit ja valoisat - tämä morsian tykkäsi ainakin. 
 
 Olipas mukavaa!

2 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja kivan näköiset tilat kyllä :) Kirjoittelehan jatkossakin miten tanssikurssi etenee. Meillä myös vuoden päästä kurssit edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii.
   joo, toivottavasti kehdataan vielä mennä näyttämään tanssitaitojamme sinne. :)

   Poista