maanantai 14. toukokuuta 2012

Alkon juomaneuvonnassa

Sulhanenkin innostui viime viikolla todella hääjärjestelyistä, kun kävimme Alkon juomaneuvonnassa Arkadian Alkossa. Olipas mielenkiintoinen, mukava ja hyödyllinen tapaaminen.

Aluksi kävimme tapaamisessa läpi häidemme menun, vieraiden määrän, hääpäivän aikataulun ja vieraiden ikärakennetta.
Tämän jälkeen pääsimme itseasiaan eli sopivien viinien ja juomien läpikäymiseen. Alkon myyjä oli valmiiksi katsonut suosituksia sekä valko-että punaviineistä. Viinien lisäksi kävimme läpi alkumaljajuoman, kakun avecin ja viskit. Tulen varmasti käymään ehdotukset tarkemmin läpi blogissakin.

Tapaamisen jälkeen ostimme kotiin muutaman pullon sekä valko- että punaviiniä. "Juomakaaso" huom. milloin pääsisit maistelemaan viinejä? :)


Tulemme luultavasti ostamaan viinit sittenkin Suomesta, jos löydämme nyt sopivan viinin. Oluet, siiderit ja cavat sen sijaan ostamme luultavasti Tallinnasta.

4 kommenttia:

 1. Mä kävin tuolla kanssa tänään tuolla Arkadian Alkossa neuvonnassa. Saatiin hyviä juomavinkkejä, kululaskelmat ja etenkin neuvoa juomien menekistä. Hyvä keskustelutuokio oli kyllä. Nyt pitää vain toivoa, että viinisuositukset osuvat nappiin. Ainakin yksi kaveri kovasti kehui tuota kautta juhliinsa löytämiä viinejä.

  Ja mekin muuten taidetaan tehdä noin, että viinit (paitsi ehkä puna ku Tallinnasta löydettiin yks helmi) tulevat Alkosta ja muut Tallinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tapaaminen oli ihan mielettömän hyödyllinen, ei oltu aateltukaan. Ja tapaamisen jälkeen viesttittely on jatkunut sähköpostitse oman myyjän kanssa.

   Alunperin meidän piti ostaa viinitkin Tallinnasta, mutta luulemme, että meidän hyviä viinejä ei sieltä löydy. Vaikkakaan meille ei tule mitään huippukalliita viinejä.

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä kaasontehtävältä!Sovitaan joku pe tai la niin maistelen teille hyvät viinit :)

  -E- (se juomakaaso)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaa, hyvä, että bongasit tämän viestin.
   sovittu!

   Poista