keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

kysymyksiä pitopalvelullemme

Tänään tapaamme pitopalvelumme Share Cateringin.

Ainakin seuraavat asiat pitäisi käydä läpi:
- monelta tulevat juhlapaikalle?
- menu
- viinisuositukset
- mitä jos pääruoka tarjoiltaisiin pöytiin?
- mikä olisi kalapääruokavaihtoehto?
- voisiko kokki käydä menun läpi hääjuhlaväelle?
- pöytäjärjestys, voivatko laittaa pöydät
- kattauksen läpikäyminen - astiasto, servetit, kynttilät, kukat, nimikyltit, menu+ohjelma
- lautaset, lasit, välineet, kahviastiasto,
- lasit kukille? Kartio?
- Kivet buffet-pöytään ja muihin pöytiin
- tarjoiluastiat
- buffet-pöydän sijainti
- pöytäliina buffet-pöytää, kuinka pitkä?
- kuohuviinien tarjoilu
- viinien tarjoilu ruokailun aikana
- kuinka kauan yleensä menee aikaa ruokailuun?
- mihin juomat ruokailun jälkeen tarjolle? jäät?
- hääkakku ph7
- yöpala
- mihin asti ovat paikalla?
- kuinka kauan tarvitsevat aikaan tavaroiden kasaan laittamiseen?
- onko heille joku toinen tapahtuma samana päivänä hoidettavana, vai keskittyvätkö kokit ainoastaan meihin?

Mitä muuta meidän pitäisi ymmärtää käydä läpi?

kuva: Share Tastes & Events FB-sivuilta

1 kommentti: