tiistai 27. maaliskuuta 2012

Studio High Heelsin Häävalssikurssi 2.-3.6.2012 Helsingissä

Morsian huomasi, että Tanssikoulu Studio High Heels, jossa me käymme harjoittelemassa häätanssiamme, järjestää häävalssikurssin 2-3.6.2012 klo.11-13.

High Heelsin häävalssikurssi on tarkoitettu hääpareille ja häihin osallistuville (esim. appivanhemmille, kaasoille, bestmaneille ja muille juhlavieraille). Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset, suositustempot (soittonopeudet) valitulle valssille ja pitkän puvun tai laahuksen asettamat vaatimukset.
Tiiviskurssilla ehditään käymään läpi myös muita yleisimpiä paritansseja
. Kurssille voi ottaa halutessaan mukaan myös oman häävalssin cd-levyllä, mutta tämä ei ole tietenkään välttämättömyys.

Häävalssikurssin ohjaajana toimii Susa Matson, joka on pitänyt paljon erilaisia paritanssitunteja ja -kursseja niin High Heelsillä, kuin muuallakin Suomessa. Susa on myös yksi Studio High Heelsin suosituimmista ohjaajista ja monelle hän on tullut tutuksi, kun hän on ollut mukana tanssimassa tähtien kanssa.
Hänen hyväntuulinen persoonansa valloittaa monen sydämen, ja Susan kursseilla pidetäänkin aina hauskaa. Susa osaa myös ottaa kaikki tunnilla olijat huomioon ja hän helpottaa esim. vertauskuvilla tanssiaskeleiden opettelua.
   
Lisätietoja saa Studio High Heelsin kotisivuilta, numerosta 09 - 738 030 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen palaute (at) highheels.fi.

 kuva: Pasi Nikkanen

8 kommenttia:

 1. Hihii, me just eile ilmottauduttiin tonne! :D vaiks valssipläänit ei oo kyllä ihan vaan ton varas... Mut siitä lisää joskus... :)

  Olin muuten aamupumpissa taas kiroilemassa sitä tappohartiabiisiä... D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aikas hauska sattuma. Susa on varmasti mukava ja hyvä opettaja. Meettekö kahdestaan vai tuleeko koko suku mukaan?

   En ookaan käynyt Pumpissa pitkään aikaan... Ajattelin pitkästä aikaan ruveta käymään enemmän mm. Fiestassa, Bailatinossa ja Latinissa - häätanssia silmälläpitäen. :)

   Poista
  2. No se on kamalaa, ei kannata! :D Askelkyykyissä pitää HYPPIÄ! Jonku yltiösadistin pumppiohjelma, sanon minä! Habassa ei oo taukoja! Rinta on fine ja ojentaja. Vatsat vähä nii ja näi. Joo ei kannata.

   Eli perjantaiaamuna nähää? :D

   Latin on kyllä loistavaa!!! :D Se Dayron on niin mahtava! :D

   Poista
  3. no ton myyntipuheen jälkeen en ainaskaan tule! :)

   Kiitos paljon vinkistä koskien Dayronia. En uskaltanut eilen mennä hänen tunnilleen vaan menin perinteiseen Fiestaan. Ensi viikolla sitten.

   Poista
 2. Kiitti vinkistä, pitää kattoa jos itsekin ilmoittautuisi! :D

  VastaaPoista
 3. Oi, tuonne olisi ihana päästä, varsinkin kun Susa on aivan ihana ihminen, hän teki mulle meikin ja kampauksen vanhojen tansseihin. Harmi vaan ettei sulhanen ole tuolloin Suomessa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ota bestman vaikka puolestaan harjoittelemaan tanssia? :)

   Poista