maanantai 26. maaliskuuta 2012

Hajuherneet - meidän postimerkit

Kirjoitinkin jo pitkä aika sitten potentiaalisista postimerkeistä meidän hääkutsuihimme. Morsian sai nyt viimein hankittua nämä Hajuherne postimerkit - niissähän on myös sitä "jotain vaaleanpunaista".Sulhanen olisi kyllä halunnut ilmaveivi-postimerkit - tylsä morsian, kun ei suostunut tähän toiveeseen. :(

9 kommenttia:

 1. Ihanan suloinen ja hempeä postimerkkivalinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti saataisiin kyseistä kukkaa myös kukka-asetelmiin, tykkään nimittäin kukasta.

   Poista
 2. Ei liity merkkeihin, mutta tuleeko sulhaselle ja bestmanille täysin samanlaiset asut liiviä myöten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. molemmille tulee shaketit, mutta liivit ja se kaulajutska ovat eriväriset heillä.

   Poista
  2. Meillä näillä näkymin liivit erilaiset, mutta plastronit samat. Sulhasen liivi on vihertävä, eikä tarjolla oikein ollut bestmanille sulhasen tyyliin sopivaa niin taidetaan päätyä siihen, että bestmanille tulee tummanharmaa liivi ja samanlainen plastron kuin sulhasella.

   Mitä isillä on? :) Meidän isille tulee tummat puvut ja piti tulla liivit ja plastronit kuten bestmanilla, mutta plastroneita ei ole vuokraamossa kuin 3 kpl ja herroja 4 kpl eli iskät menee perinteisellä tumma puku + solmio-linjalla ilman liivejä..

   Poista
 3. Hih, aika söpö merkki =) Minä bongasin ensimmäistä kertaa postimerkit jotka ovat tarkoitettu hääkutsuihin. Niissä siis on kaksi sormusta vieretysten. Oli PAKKO ostaa =) En kyllä tiedä lieneekö ollut jo aikaisempina vuosina ko. merkkejä vai enkö vain ole kiinnittänyt huomiota niihin aikaisemmin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits!. :)

   Ostamasi Tahdon-merkit ilmestyivät tänä keväänä, kirjoitinkin niistä jokin aika sitten: http://jotainvaaleanpunaista.blogspot.com/2012/01/postimerkit-haakutsuihin.html

   Poista
 4. Ihan mahtavaa, kun oot miettinyt kaikkea noin tarkkaan. Mä en koskaan edes tullut ajatelleeksi, että postimerkinkin voisi jostain tilata. Niinpä asiasta viisastuneena lähdinkin metsästämään meille täydellistä postimerkkiä ja löytyihän se :) Kiitos sulle, tulee heti kauniimpi kuori :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihii, yksityiskohdatkin ovat tärkeitä. :)
   Mukava kuulla, että tekin löysitte sopivat postimerkit.

   Poista