maanantai 19. maaliskuuta 2012

rakkautta ja tulevia häitä

Olipa romanttinen viime viikonloppu.

Perjantaina kotiin töistä tullessa morsianta odotti ihana posti - kutsu kesähäihin! Onnenkyyneleethän siinä taisi päästä.
Pääsemme siis kesäkuussa tanssimaan ystäväpariskuntamme häitä. Tiedossa perinteiset maalaishäät - ihanaa. 
Tämä morsian rupesi heti miettimään, että mitä laittaa päälle. Ehkäpä saatte lukea lopullisesta asukokonaisuudesta täältä blogista.


Sen sijaan lauantaina saimme Facebookista lukea, että toinen ystäväpariskuntamme oli mennyt naimisiin edellisenä päivänä maistraatissa. Päällimmäiset tunteet olivat lähinnä hyvin itsekkäitä - miksi minä en ollut tietoinen näistä suunnitelmista, miksi minua ei oltu kutsuttu tilaisuuteen, miksi sain lukea näin tärkeästä asiasta Facebookista jne.. 
Lopulta ymmärsimme, että jokainen tekee tämän heille sopivalla tavalla. Toiset haluaa virallistaa suhteensa kirkossa kaikkien läheisten läsnäollessa, toiset maistraatissa, toiset kaksin kirkossa, toiset merenrannalla jne.
Toivottavasti pääsemme juhlistamaan kuitenkin ystäväpariskuntamme rakkautta edes kakkukahvien tiimoilta. Ja loppujen lopuksi, ihanaa, että ystäväpariskunnallamme on nyt yhteinen sukunimi - he ovat niin täydellisiä yhdessä. 
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti